2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله زود خوب شی خواب و کم کردن وزن به شدن اثر داره در طول روز کلی فعالیت کن مطمئنم خوب میشه تنبل ...

اضافه وزن که ندارم اما حتما فعالیتم بیشتر میکنم

ممنون بابت امید دادنتون❤😍🙏

اینارو باید از کجا تهیه کنم?

از عطاریهایی که دارو گیاهی میفروشن

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
آلرژی شدید دارم عین اینه که همیشه سرماخوردگی دارم ‌مدام عطسه های پی درپی خارش‌گلو و گوش و ابریزش بین ...

منم حساسیت دارم، ی وقتا نیست، ی وقتا یه باره شروع میشه، هم عطسه هم سرفه، ی قرصی هست جدیدا ضتا یکی دوتا ازش میخورم حساسیتم قطع میشه، خواستی امتحانش کن.

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب
دلیل اصلی زیاد شدن یا شدت یافتن  بیماریها توی این دوسال تزریق اجباری واکسن کرونا هست  خود ...

ممنون از مطلب مفیدی ک وقت گذاشتی و نوشتی

اما واقعا پیدا کردن لبنیات محلی و روغن و مابقی محصولات خوراکی اصل واقعا مشکله... ای کاش جایی برای تهیه وجود داشت

اینطور نگو من یه دکتر میشناسم که توی تهران یه نوع جراحی به نام هایپک انجام میده خیلی ها رو درمان کرد ...

در اینترنت خوندم جراحی هایپک برای سرطان پیشرفته به جای شیمی درمانی هست و بسیار سنگین و هر کسی رو هم جراحی نمیکنند

از چند سال قبل تا چن ماه پیش افسردگی شدید کمخونی مینور خیلی سخته هم میخام وزن کم کنم هم وقتی کم میک ...

منم همیشه کم خونم، میشه دقیقتر حجم گوشتو بگی؟مثلا اندازه یه تیکه گوشت خورشتی کافیه؟ البته من مصرف گوشتم پایین نیست، ولی خب مامانم بیشتر گوشت گوساله میگیره، نمیدونم همون خاصیتو داره یا ن.

اگ کسی درمان کمبود ویتامین D بجز قرص رو داشت هم ممنون میشم بگه

انشاءالله که چیزی نیست وجواب ام آر آی منفی باشه ام اس هم نداشته باشی الهی آمین 🙏

ممنون عزیزم  

فقط میخوام دردمو بدونم که دیگه انقد انقد اذیت نشم بابتش حالا هر چی که باشه