2777
2789
عزیزم دلیل وزوز گوشتون مشخص شده؟ مایکی از اقوام چندساله داره اصلا نمیفهمن دکترا دلیلشو

در معرض صدای بلند بوده؟

شنواییش کم شده؟

شاید فشار خون داره

معمولا از اعصاب و روانه

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جا پیدا میشه مخصوصا عطاری ها.

برای تیرویید کم کار  چه دستوری دارید؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
سلام  منم همین مشکل رو دارم برات پیام دوستی فرستادم  میای باهم حرف بزنیم  خیلی نگر ...

منظورتون آی بی دی هست

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           

یبوست نامصب بعد حاملگی هم ک بواسیر 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
کچل بودن جلو سرم که شوهرم کند مشکل مقعدی که از زایمان دارم

بواسیر؟

منم شدم خیلی سخته موقع دفع 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
نه تو تصادف صورتم له شده 

حال مادرت خوب شد گلم و پسرت 

نه بواسیر نیس افتادگی رودس فک کنم یوبوستم دارم

انشالا خوب شی 

یبوست خیلی بده من چندین ساله دارم 

سلام مشکل معده شدید دارم

سلام دوست خوبه من حالت خوبه:)خوشحال میشم اگه داری تاپیکمو زیر پستی میبنید برام یدونه صلوات بفرستین امام حسین گفته اگه بنده خدا برای کسی صلوات نذر کند فرستد گویی در صحرای کربلا با من به شهادت رسیده و گویی در صحرای محشر از پیروان من بوده و با من به بهشت می اید:)بوس به کلت