2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماری سفیدی مو. از نوجوانی

سفیدی مو که بیماری نیست 

خب منم دارم از سن 13 سالگی

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
حساسیت نوزادی میره معمولا  مال من ارثیه از ۱۲ سالگیم شروع شد روی دستام و بعضی جاهای بدنم گاهی ...

ارع منم.  من از بادمجون بدم میاد اصلا نمیخورم ولی دست به گوجه یا خاک میزنم خارش میگیرم..  مشکل حادی نیست اصلا دکتر خوب و پماد خوب درمانش میکنه😅

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

دارو نداده بهم خداروشکر ولی گفته هر سه سال یک بار برم چکابمن خودم نگرانم خیلی 

پس نگران نباش دیگه این پرولاپس دیگه یجورایی عادیه الان خیلی خانما تو نی نی سایت گفتن پرولاپس دارن چیز خطرسازی هم نیست

گاهی اوقات عزیزم 

مدفوعتون زرد رنگ و دارای بوی خیلی بد نیستش؟ ادرارتون زرد زردچوبه ای و دارای بوی خیلی بد نیستش؟ دهانتون تلخ نیست معمولاً؟ روی زبونتون یه لایه زرد رنگ نیستش؟ رنگ روی و سفیدی چشمتون به زردی گرایش نداره؟ ریزش مو بخصوص در شقیقه ها و کف سر ندارید؟ سر درد ندارید؟ بخصوص حالت نبضی؟ کنار چشمتون در کنار بینی تو رفتگی نداره؟ سیاهی اطراف چشم ندارید؟ احساس سوزش هنگام دفع ادرار یا مدفوع ندارید؟ مشکلات خواب ندارید؟

بیماری صرح نزدیک به ۱۴ ساله

سلام ببخشید تحت درمان هستین ؟ دایی من هم این بیماری رو داره و همسرش جدا شده اما الان حدود ۱۰ ساله مرتب دکتر میره ولی باز هم گاهی حالش بد میشه 

به نظر شما طبیعیه؟

برا چی؟

آشنایی

کلاس نهمی؟

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛