2777
2789
میگرن لعنتی😣

وای خدا منم میگرن دارم ۵ ساله دارم ۲ سالم رفتم دکتر دارو خوردم ولی با دارد هم ماهی دوبار سرم دردمیگیره خیلی وحشتناک پری روزم کل روز سرم درد گرفت وقتی دردمیگیره مث یه جسد ۲۴ ساعت استراحت میکنم تو یه اتاق و مسکن میخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماری پسرم ک تاعمر باهاشه 

متابولیکه msud …. :)

عضو. چالش مانکن های زیبا زیرگروه ❤️قرمز❤️ وزن اولیه :۸۰.۶۰وزن فعلی :۷۳.۵۰😰(هدف اول :۷۵🔓💪🏻)(هدف دوم :۷۰🔒)(هدف سوم :۶۵🔒)(هدف چهارم :۶۰🔒)(هدف نهایی :۵۵🔒)یعنی میشه واقعا ؟ ۱۰/۱۹:(۷۸.۸۵)😬 ۱۰/۲۹(75.50)😁
از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

شاید میگرن داری منم یه بار ده روز یه طرف صورتم دردناک شده بود و داغون رفتم پیش متخصص مغزواعصاب نوارمغزگرفت گفت میگرن داری

از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

فلج بلز شدی ؟ اگه آره فقط و فقط پیش یه فیزیوتراپی برو دوره اش ۶ ماهه خوب میشی من دم عروسیم بود هی فیزیوتراپی را عوض کردم همین طور موند

من و داداشم هم اینو داشتیم تخم مرغ و شیر باعث میشد همه بدنمون کهیر بزنه  کف دستم بیشتر موقع ه ...

من الرژی شدید شدید غذایی تنفسی دارویی دارم

ینی ممکنه منم خوب بشم الان ۵ساله افتضاحم 

حمله ی تنفسی دوسه بار خیلی وحشتناک داشتم بخاطرالرژن

شماپرهیزکردید ک درمان شد

من ۱۳ ساله ام اس دارم و دقیقا ۶ ماه بعد عروسیم شروع شد  مشکلی باهاش ندارم

این مگ مریضیه ؟ من خود ب خود خندم میاد😐

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

بیماری تومور مغزی و  و التهاب بدن و مشکل خون و مشکل آنزیم کبد همه اش دارم اما خداروشکر سرپام یعنی معجزه است که سر پام حتی دکترم تعجب می‌کنه چه جوری دارم راه میرم اما با همه اینا سر پام و همه کارای خودم و بچه هام و زندگیمم خودم میکنم که همه از لطف آقا امام رضا و امام حسین 

افسردگی مزمن و تمایل غیرعادیم به خودکشی(یه زمان خودزنی ام داشتم که ترک کردم)

بیماری کلیه و ضخامت جدار مثانه

افتادگی دریچه میترال قلبم که یه کم زیاده البته

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه