2777
2789
دوسین  حجامت  ژل رحمی  تباشیر با اذخر. تو پستها گذاشتم اگه پیدا کنی

مرسی عزیزم 

حتما پستها رو میخونم. زحمت کشیدی تایپ کردی ❤️

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
همه فکر می‌کنند کامپوزیته کدوم شهری بیامعرفی کنم بروواقعا عالی ان

همدانم

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عالی پس خیلی بصرفتره من رفتم دکتر گفت ۵۰ تومن میشه هزینه درست کردنشون

عکس دندونام ودیدی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

دیسک کمر شدید جوری که حتی شب ها در حالت خواب هم پام سره و درد دارم همیشه و هرلحظه، زانو درد، استرس و تپ قلب که بخاطر تبلی دریچه قلبمه 

هنوز ۳۰ سالم نشده وهیچ وقت خوب نمیشم همین الانم پام خواب رفته😭💔

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
پانیک.۱۳ساله باهامه دکتر گفت مزمن

منم تازگیا دچارش شدم خیلی چیز کوفتی ایه..

حس میکنی داری میمیری ولی نمیمیری

وقتی پانیک میکنم قشنگ حس میکنم قراره اولین نفری باشم که از پانیک میمیره

تاپیک ها متعلق به من نیستن❤️

افسردگی ودیسک کمرکه دومی واقعاداغونم کرده،الان چندروزه افتادم بخاطردیسکم دارم ازدردناله میکنم ۴تاآمپول بهم زدن بازم خوب نشدم،کاش بمیرم راحت بشم

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
عکس دندونام ودیدی

نه عزیزم عکس نیومده

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
همدانم

من تهرانم عزیزم 50تومن بدی چندسال دیگه باید همون متحرک وبذاری

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
نه عزیزم عکس نیومده

الان میفرستم

من تهرانم عزیزم 50تومن بدی چندسال دیگه باید همون متحرک وبذاری

چند وقت طول کشید تا اماده شد و گذاشتید؟

الان میفرستم

بفرست گلم

چند وقت طول کشید تا اماده شد و گذاشتید؟

یک ماه چهارجلسه  رفتم یعنی هفته ای یک بار