2777
2789
من فقط خیلی ضعف و بیشتر وقتا بیحالم تا یکم زیاد کار کنم همه بدنم درد میکنه دارویی چیزی هم استفاده می ...

من قرص پردنیزولون قرص ازارام و دوتا قرص خارجی دیگه 

البته. من مشکل قلبی و فشار خون هم گرفتم زیر نظر پزشک اونارم استفاده میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم ارتریت دارم چطوری تحمل میکنی خوب شدین الان چکار کردین منکه از درد شب روز ندارم از کار زندگی ...

من داروهای سرکوب کننده ایمنی استفاده میکنم این دکتر آخری که رفتم با داروهایی که بهم داد کیفیت زندگیم کلی اومد بالا

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
سلام منم ارتریت دارم چطوری تحمل میکنی خوب شدین الان چکار کردین منکه از درد شب روز ندارم از کار زندگی ...

کدوم مفاصلت درگیره؟

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
منم چندسال پیش میکرو ادنوم داشتم ولی خداروشکر با قرص خوب میشه و از بین میره 

دعا کنید برا منم به عمل نکشه. مال شما چند میلی بود؟ قرص داستینکس هم که دیگه نیست. کابرگولین هم اونقدرا اثر نداره

مشکل معده دارم از ده سال شایدم بیشتر پیش

الآنم ک اعصابم بشدت ضعیفه دائم گوشت لبمو میجوئم ولی دکتر نرفتم 

سردرد هم زیاد میشم ک اونم دکتر نرفتم ببینم چمه

دست چپمم سه تا از انگشتام درد می‌کنه حالت بی حس هس و گاهی ک کار زیاد میکنم یهو خشک میشه و درد شدیدی میگیره واسه اینم دکتر نرفتم 

کلا ب فکر خودم نیستم دکتر نمی‌رم مگ اینک اورژانسی شم  

دعا کنید برا منم به عمل نکشه. مال شما چند میلی بود؟ قرص داستینکس هم که دیگه نیست. کابرگولین هم اونقد ...

راستش یادم نمیاد فک کنم ۷ ۸ سالی میگذره ازش ولی خب کوچیک بود یه قرص میخوردم اسمشم یادم نیس خیلی ریز بود قرصش 

انشالله که حل میشه ❤

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
خیلی بده دوساله درگیرشم ۵۴ کیلوبودم شدم ۴۷ سنمم ۲۳ هست مثلا پیاز خام، تخم مرغ ،بادمجون ،غذایه مونده، ...

دکتر  فوق تخصص  گوارش نرفتی؟ کدوم شهر هستی؟ یه مدت که باهاش مدارا کنی بهتر میشی   این تجربه سی سالم  هیت