2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دستام خون ازشون چکه میکرد نمیدونم طب اسلامی هست یا سنتی الهی شکر کاملا برطرف شد

خداروشکر که خوب شدی عزیزم از من که فک میکنم ناشناختس😅 چقد بخاطرش اذیت شدم... اما حالا مهم نیست ولی تو گرمای تابستونم جوراب ضخیم پامه

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
عزیزم من بعد زایمان قبلیم اینجوری شدم یبوست شدید همراه باشقاق مقعدی و خونریزی ودرد رفتم یه متخصص خد ...

ن من زایمانی نداشتم اما یکی کنارم میشینه روده هام یجوری صدا میده انگار گشنمه اما در صورتیکه اصلا گشنم نیست دکترم رفتم هرکاری بودانجام دادم اما نمیدونم چرا خوب نمیشم هرجا میرم همش استرس دارم اینو بخورم نکنه دل درد شم نکنه اینجور شه مخصوصا مهمونی و مسافرت میرم بدتر غذایه مونده نمیتونم بخورم تخم مرغ بادمجون پیاز خام ادویجات خیلی سریع واکنش نشون میده 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
اگه متاهلی . داروی ژل رحمی  پودر اذخر  پودر تباشیر . اول ۶ روز داروی ژل رحمی هرشب واژی ...

دوسین چیه عزیزداروی ژل رخمی و اذخر و تباشیر از کجا باید بگیریم؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
انقد لاغر شدم بعد این بیماری ک نگو

وای  منم یه دوره  ۱۵ کیلو گم کردم  ولی الان دوباره  چاق شدم سما به چی حساسی  چند وقته درگیری   من ۳۰   ساله   این درد رودادم   شکمم همیشه ورم داره خلاصه  چی بگم

درد من از نوع حسرت و اهه۔

از نوعی که میدونم هیچ درمانی نداره۔

هیچ پی درمان نیستم۔

دارم میسوزم و میسازم با درد در قلبم با بی کسیم و تنها بودن و بی همدمیم۔

انگار ادامه زندگیم رو فقط باید باشم بدون هیچ امیدی و افسرده تر هر روز بدتر از دیروزم۔

واقعا بیماری خیلی سخته تنهایی

خیلی سخته باشی و یه تیکه از قلبت رو زیر خاک دفن کرده باشی۔

حالا چرا دلیلش رو نمیدونم۔

اروم بخواب عزیزترینم۔اروم و بدون درد

اروم مثل قبل۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
باورت شاید نشه ولی چیزایی که از من دفع شد اندازه ی یک انگشت بود. ۴ تا بودن . یکبار دوتا  ...

داخل چه دستمالی باید بزاری؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
گلم برو طب هومبوپاتی .من مطمئنم خوب میشین

ممنون گلم بابت راهنماییت حتما میرم انشالله ک خوب شم دعات میکنم انشالله  تنت همیشه سالم باشه

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤