چرا که نه. بابونه و اویشن و ختمی و پنیرک رو قاطی کن همشو باهم دم کن.
شما ک اطلاعات داری راجب کیست سینه چی بخورم ک خوب شه؟جفت سینه هام پر از کیسته ۴ماهه فهمیدم،یکیشم احساس میکنم داره بزرگتر میشه
تنها یک چیز میتواند تحقق یک رویا را غیرممکن سازد،ترس ازشکست.اگر هم درمسیر افسانه شخصی ات بمیری بهتر ازمردن همچون میلیون ها انسان که حتی نمیدانند افسانه شخصی وجود دارد...
با اولی خیلی طول کشید کنار بیام اما الان قبولش کردم و خدا رو شکر شرایطم خیلی بهتره
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
من روزی دوتا لوبل میخورم اما بازم حداقل هفته دو سه بار تشنج میکنم دو ساله دکتر نرفتم چون میدونم فایده نداره اگه شوهرنمیکردم شاید بهترمیشد کنترلش کرد..من بی خوابیمو نمیتونم درست کنم خیلی استرس واضطراب دارم خستگی زیاد ووووشوهرم درکم نمیکنه.
😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
نه به دارووابسته شدم دکتر م گفت تاآخرعمرت باید داروبخوری
به منم گفتن ولی اینقدر ترسیدم قطعی از دکتر نپرسیدم انگار خودمو زدم ب نشنیدن😐میری آزمایش میدی ک داروهاتو عوض کنن یا کم کنن؟؟میشه بگی چ عوارضی برات داشت؟تیروئید چ بیماریه؟سر چی این بیماری میاد سراغمون؟بچه داری؟ب من ک اونقدر شدید بود گفتن بچت سقط میشه اقدام نکن