2777
2789
چرا که نه. بابونه و اویشن و ختمی و پنیرک رو قاطی کن همشو باهم دم کن.

شما ک اطلاعات داری راجب کیست سینه چی بخورم ک خوب شه؟جفت سینه هام پر از کیسته ۴ماهه فهمیدم،یکیشم احساس میکنم داره بزرگتر میشه

تنها یک چیز میتواند تحقق یک رویا را غیرممکن سازد،ترس ازشکست.اگر هم درمسیر افسانه شخصی ات بمیری بهتر ازمردن همچون میلیون ها انسان که حتی نمیدانند افسانه شخصی وجود دارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرتریت پسوریازیس

پسوریازیس

بیماری کلیوی

با اولی خیلی طول کشید کنار بیام اما الان قبولش کردم و خدا رو شکر شرایطم خیلی بهتره

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
تگرتل و لوبل دو پیرامات

من  روزی دوتا لوبل میخورم اما بازم حداقل هفته دو سه بار تشنج میکنم دو ساله دکتر نرفتم چون میدونم فایده نداره اگه شوهرنمیکردم شاید بهترمیشد کنترلش کرد..من بی خوابیمو نمیتونم درست کنم خیلی استرس واضطراب دارم خستگی زیاد ووووشوهرم درکم نمیکنه.

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
خوب نشدی ۱۲ ساله؟؟؟؟من  سه ماهه فهمیدم کم کاری تیروئید دارم ولی اطلاعی راجبش ندارم فکر میکنم چی ...

نه به دارووابسته شدم دکتر م گفت تاآخرعمرت باید داروبخوری

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خوب نشدی ۱۲ ساله؟؟؟؟من  سه ماهه فهمیدم کم کاری تیروئید دارم ولی اطلاعی راجبش ندارم فکر میکنم چی ...

دستاورم میکنه صبح هابیشتراصلاگرسنه نمیشم خیلی کم بی حالم همش خستم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

نه به دارووابسته شدم دکتر م گفت تاآخرعمرت باید داروبخوری

به منم گفتن ولی اینقدر ترسیدم قطعی از دکتر نپرسیدم انگار خودمو زدم ب نشنیدن😐میری آزمایش میدی ک داروهاتو عوض کنن یا کم کنن؟؟میشه بگی چ عوارضی برات داشت؟تیروئید چ بیماریه؟سر چی این بیماری میاد سراغمون؟بچه داری؟ب من ک اونقدر شدید بود گفتن بچت سقط میشه اقدام نکن

دستاورم میکنه صبح هابیشتراصلاگرسنه نمیشم خیلی کم بی حالم همش خستم

هنوز این علائم سراغ من نیومد،بی حالم ولی کسی درکم نمیکه همش باید بلند شم کارکنم چ حال داشته باشم چ نداشته باشم دیگه مجبورم بلندشم

به منم گفتن ولی اینقدر ترسیدم قطعی از دکتر نپرسیدم انگار خودمو زدم ب نشنیدن😐میری آزمایش میدی ک دارو ...

سراعصاب استرس کمبودی دربدن. میرم آزمایش میدم ببینم تنظیم هست یا نه بالاوپایین بشه دوزقرصم تغییرمیکنه