2777
2789
اخی عزبزم نشنیده بودم علتش چیه؟ ایشاله که خوب بشی🥺😘

علتش خیلی چیزهاس

ضربه محکم به قفسه سینه

ژنتیکی

ولی من هرچی فکرمیکنم نمیدونم چجوری گرفتارش شدم

خیلی ممنون🥰

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علتش خیلی چیزهاس ضربه محکم به قفسه سینه ژنتیکی ولی من هرچی فکرمیکنم نمیدونم چجوری گرفتارش شدم خی ...

بیماری نمیدونم از کجا میاد ادمو پیدا میکنه لامصب 😂

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیماری نمیدونم از کجا میاد ادمو پیدا میکنه لامصب 😂

آره بخدا

کم بدبختی داریم مریضی هم دیگه بحثش جداس

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
وسواس اختلال چند شخصیتی  افسردگی ترس از همه چی فکر کردن به اینکه انسانا همیشه تعقیبم میکنن ...

این بیماری ها معمولاً از بالا بودن سودای دماغ(مغز) نشأت می گیره. غذاهای سودازا نظیر ماست، دوغ، ماهی، گوشت مرغ، سفیده تخم مرغ، گوجه فرنگی، خیار، انواع سالاد، انواع سس، غذاهای صنعتی، قارچ، لبنیات، یخ و آب همراه یخ، فست فودها، سوسیس و کالباس، عدسی و... خودداری کن. شربت سودا یا ثلاث هر شب یک قاشق غذاخوری در یک لیوان آب ولرم مصرف کن، اسطوخودوس+گل گاوزبان+بادرنجبویه+کمی آبلیمو دم کن هر شب بخور. کمی افتیمون رو در یک آب جوش دم بذار دم بکشه ۵-۱۰ قیقه بیشتر نه. بعد بخور هرشب. داروها دو هفته تا ۱ ماه انجام بده. بعدش قطع کن. ان شالله آرومتر می شی. اگه دوست داشتی از وضعیتت بعد یک ماه بهم‌ گزارش بده.

آره بخدا کم بدبختی داریم مریضی هم دیگه بحثش جداس

اره هبچی سلامتی نمیشه بخدا

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
یعنی بیخوابی چه قرصی میخوری من اصلا خواب ندارم درشبانه روز ۲ساعت 

آلپرازولام نیم بگیر از داروخانه 

هرشب نصف بخور مثلا یکساعت قبل ساعت خوابت بخور 

من یه مدت می‌خوردم خیلی خوب بود 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
آلپرازولام نیم بگیر از داروخانه  هرشب نصف بخور مثلا یکساعت قبل ساعت خوابت بخور  من یه مد ...

اخه میگن اعتیاد آوره شما میخوری چند ساعت میخوابی من یه مدت خوردم ۲ساعت بیشتر نمی خوابیدم شما الان بدون قرص میخوابی ؟

ایشالله همیشه سالم و سلامت باشین

همینطور شما عزیزم ❤

اخه میگن اعتیاد آوره شما میخوری چند ساعت میخوابی من یه مدت خوردم ۲ساعت بیشتر نمی خوابیدم شما الان بد ...

اره عزیزم من یه مدت خوردم بعد کردم یک شب درمیون 

بعد یواش یواش قطع کردم آره الان بدون قرص می‌خوابم 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......