2777
2789
من ماستیت سینه دارم

ماستیت چیه دیگه؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای قابلیت اینو دارم همه کسایی که گفتن میگرن دارن رو بغل کنم و زار بزنم :)))) خیلیییی سخته خیلی

من میگرنم خیلی وحشتناکه 😔🥺💔توام داری؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیماری اونجوری نیست ولی همیشگی بوده از بچگی  ‌کمر درد  میگرن شدید چندسالی هم هست زانو د ...

احتمالاً مشکل شما از معدته. غذاتو آروم بخور. خوب بجو. درهم خوری و برهم خوری نکن. مثلاً غذا پخته و خام رو هیچ وقت با هم نخور. پس همراه غذا هیچ وقت سالاد یا میوه نخور. غذای کثیف و لطیف رو با هم نخور. مثلاً سوپ با برنج خورش، دو تا غذا رو با هم نخور، مثلاً ماست رو با غذای دیگه ای نخور. آب و مایعات همراه غذات نخور. همینا رو رعایت کنی ان شإالله مشکلت بهتر می شه.

ماستیت چیه دیگه؟

سلولهای یکی از سینه هام با سلول های بدنم ناسازگاری داره به خاطرهمین سینه ام ورم میکنه باید دارو مصرف کنم تا التهاب سینه ام بخوابه

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
ممنونم عزیزم از وقتی که برای خوندن کامنتم گذاشتی انشالا مشکل شما هم درست میشه تا الان جایی نرفتم ولی ...

اره عزیزم همه‌ی کارهامون یه علت و ریشه ای داره.منو همسرم چندماه بود الکی جر و بحث داشتیم .همسرم عصبانی میشد منم بدتر از اون میشدم.بچه هام خیلی ضربه دیدن.میگم که ناخودآگاه رو بچه هام اثر گذاشتم.شما هم پیگیر باش برو یه روانشناس خوب ایشالا خوب میشی.

سلولهای یکی از سینه هام با سلول های بدنم ناسازگاری داره به خاطرهمین سینه ام ورم میکنه باید دارو مصرف ...

اخی عزبزم نشنیده بودم

علتش چیه؟

ایشاله که خوب بشی🥺😘

🥺🥲🫂درک میکنم  آره میگرن عصبی

اخی عززیزم 🫂🥺🥺💔

خیلی درد بدیه خیلی