2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خوابی خیلی شدید نفسم بریده  همین الان کلی گریه کردم بابتش

هر شب کاهو مصرف کن اگه درمان نشد صفرا را پایین بیار تو بدنت 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

چند سال داشتی؟  علائمت جی بود؟ چطوری خاموش شد؟

عزیردرخواست دوستی شما برا من نیومد درمان کولیت را بالاتر گذاشتم

میگرن،مشکل عصبی،تیروئید،پادرد 😂😭بازم بگم

میگرن را کامل نوشتم صفحات قبل برای پادرد هم سویق استخوان ساز 

وسواس اختلال چند شخصیتی  افسردگی ترس از همه چی فکر کردن به اینکه انسانا همیشه تعقیبم میکنن ...

دکتر رفتی 

روکش دندان نکنید. هر دندان عصب کشی شده ای به روکش نیاز ندارد.
مرض های دیگم جز هاشیموتو یادم رفت بگم رفلاکس شدید معده جوری که تهوع دارم گوشامم میسوزنه کم خوری عص ...

اکثرا به نظر میاد صفرا خیلی بالاست صفرا را پایین بیار البته اگه حضوری مراجعه کنی خیلی بهتره

برای درمان رفلاکس هر روز ۲ لیوان یا آب به مصرف کن یا آب سیب 

آلرژی شدید دارم عین اینه که همیشه سرماخوردگی دارم ‌مدام عطسه های پی درپی خارش‌گلو و گوش و ابریزش بین ...

وای عزیزم من قشنگ میفهمم چی میگی من از زندگی کامل می افتادم هرکاری میخواستم بکنم نمیشد از بس عطسه میکردم گاهی انقدر عطسه میکردم گریه ام میکردم خسته شده بودم 

خدا خیر بده یه دکتر طب سنتی رفتم بهم یه دستور داد. من عمل کردم شاید باورت نشه خوب شدم خدا شاهده.  ببین مال من خییییلی حاد بود در حدی که اصلا قرص دیگه بهم اثر نمیکرد 

ب نظرم ت هم عمل کن یکم سخت هست و بد مزه هست ولی بخدا راحت میشه ب این بدبختی می ارزه 

یه پست دیگه میذارم عکسش رو

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر شب کاهو مصرف کن اگه درمان نشد صفرا را پایین بیار تو بدنت 

عزیزم مرسی از راه کارت ولی همه راه هارو رفتم کاهو شیر گرم گل گاو زبون طب سنتی همش بی فایده بوده مشکلم خیلی خیلی حاده

من ۴ سال رفتم نتیجه نگرفتم

سلام  شما همون کاربری هستید  که گفتی کم کاری تیروئیدت با طب اسلامی خوب شد؟ پس برای بارداری از این طب نتیجه نگرفتی؟

طب اسلامی و سنتی خیلی به اصلاح سبک زندگی برای درمان ناباروری تاکید دارند  درکنار دارو  اصلاح سبک هم داشته باش

آلرژی شدید دارم عین اینه که همیشه سرماخوردگی دارم ‌مدام عطسه های پی درپی خارش‌گلو و گوش و ابریزش بین ...

ب من گفته بود ۱۰روز روزی ۳لیوان بخورم ولی اگر خیلی حاد مثل من نیستی فک کنم با یه لیوان هم اوکی باشی

دکتره ک گفت اگر قبل از هر فصل حساسیتی ۳رور پشت هم بخوری دیگه اذیت نمیشی
https://s8.uupload.ir/files/20230402_050541_c7gx.jpg

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر دو اگه امکانش باشه داد  نباشه هم افکارم میریزه به هم  بعضی از کارها و حرفهای شوهرم رو ...

برای میل به رابطه پیاز را با روغن زیتون سرخ کن  توش تخم مرغ محلی برن و بخور و انجیر استفاده کن خرفه ،شام حتما بخور

دوستانی که می گن دیسک دارند شاید باور کردنی نباشه براتون    ولی دیسک گردن همسرم با مراجعه به بهترین دکترا و مصرف انواع دارو خوب نشد    ولی با ناخن درمانی طب اسلامی کاملا خوب شد    شنیدم برای دیسک کمر هم جوابه  امتحانش بی ضرره و بی هزینه  روشش رو سرچ کنید