2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه متاهلی . داروی ژل رحمی  پودر اذخر  پودر تباشیر . اول ۶ روز داروی ژل رحمی هرشب واژی ...

عزیزم یه سوال

پسرم ۹ ماهشه، یه هفته پیش بود بردمش حموم خیلی گریه تا اوردمش بیرون یه ربع ساعت کامل گریه کرد، بعدم لباساش پوشوندم خواستم شیرش بدم یهو چشماش خیره شد به سقف و دستاش در حد چند ثانیه خشک شد بعدشم خیلی بیحال و خوابالود شد و اصلا دستشم نمیتونست بالا بگیره، بردم بیمارستان سی تی اسکن و ازمایشاتش خوب بود خدایا شکرت

بردم متخصص مغز و اعصاب کودکان نوار مغز گرفت اونم خوب بود گفت تشنج نیست یه حالتی به نام تاسه که بچه بر اثر استرس و عصبانیت و گریه یا ضربه به سر دچارش میشه ، دارو ضد تشنج بهش داد

حالا امروز باز همون حالته شد ولی خیلی خفیف تر😢

نمیدونم چیکار کنم؟ شما انگار طب سنتی میدونی راهکاری نداری برا بچم؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
۳۲سال چندماهه فهمیدم سرطان سینه برام دعا کنید به مرگم راضی شدم از بس درد کشیدم طفلک بچم

برات آیت الکرسی خوندم.

الهی خیلی زود بهبودی کامل پیدا کنی.

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب
من بعد کروناهر وقت سرما میخورم تا چند ماه سرفه ی خشک دارم و خوب نمیشم دوسوم سال در حال سرفه هستم،آل ...

اول علت سرفه را پیدا کنید اکه مشکل قلبی دارید بهتره سرفه دیر درمان بشه چون خدایی نکرده اکه  زوددرمان بشه باعث فلج میشه 

اما اگه از ریه است 

داروی جامع  با آب عسل

سعوط کندش

جامع با جوشانده رازیانه

دوسین صبح ناشتا وشب

درصورت عفونت دم کرده نعنا هر ۴ ساعت 

۵ واحد روغن بادام شیرین با عسل مزه مزه بشه

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

سلام به نظرتون برای تشنج طب اسلامی جواب میده  پسرم چند ساله که چند وقت یه بار از خواب بیدار می ...

آره نتیجه میده  اول امیدت به خدا باشه بعد هم داروهای طب اسلامی را منظم مصرف کن 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

یه مدت دارو میخوررم که هرچی جلوتر میرفتم التهابم بیشتر میشد و بدنم بیشتر پف میکرد دیگه دکترم گفت اگه ...

اسم دکترت و ادرسو میدی خداروشکر خوب شدی عزیزم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...

سلام خواستم کمکی کرده باشم_اینو چن ماه پیش از اینجا پیدا کردم و طرف خیلی روش تاکید داش و ومیگف موثر هس و چندبن نفرم پست گذاشته بودن تا چن سال بعدش براش ک خیر ببینی و فلان و کلی دعاش کردن و موثره همه میگفتن_منم دخترم ۳ماهش بود بنظرم اگزما گرف یهو این راهو‌رفتم بک هفته ای خوب شد خداروشکر _الانم ک یکسالشه دیگ ندیدم اگزما_شمام امتحان کنین انشاءالله ک جواب میده🤗💖

(حتما طبق دستور و همون‌مارک‌کرم و‌پمادا باشه)

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀