2777
2789
درد شانه ام سمت راست ۹ساله بامنه روماتیسم دارم و رگهای شونه ام مسدود شده جریان خون ضعیفه دردش امانم ...

داروی رماتیسم ترکیبی از یک کف شنبلیله و یک کف انجیر است. باید جوشانیده شود و آب آن یک روز در میان، صبح ناشتا مصرف شود.

داروی طریفل هم در این زمینه خیلی موثر است. اصلا جای مرطوب نباش حتی حمام را زود تموم کن همیشه یا روی فرش دستباف بشین یا روی پوست گوسفند لحاف و تشکت را از مواد طبیعی استفاده کن حتی پشم داخلشون را لباس هات را هم همینطور اصلا لباس جنس صنعتی نپوش از نخ کامل استفاده کن

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم هرورزشی نه ورزشهای سبک مثل پیاده روی آرام بااهنگی که دوست داری و یوگا . یوگا عالیه و بی خیال شو ...

من متاسفانه تو منطقه ی گرمسیر زندگی میکنم ولی سعی میکنم یوگا و پیاده روی رو انجام بدم ممنون 😊

کم کاری تیرویید بدخیم بود کامل عمل کردم تیروییدو دراوردن توسن بیست ویک سالگی الان نزدیک شیش ساله دار ...

آره منم بدون  قرصای ال دی پریود نمیشم راستی ید درمانی هم کردین؟ منم تیزوئیدمو برداشتم بدخیم بود

تنبلی تخمدان خیییییلی شدید همه بدنم ریخته به  هم صورتمم که داغون دکتر میگه هیچ درمانی هم ن ...

دکترتون رو عوض هم کردین؟یا مراکز ناباروری رفتین عزیز؟اونجاها خیلی تجربه و تخصص دارن در این موارد 

۲۲ سالمه فشار عصبی دارم و سرم لخته خون ایجاد شده و سرطان هم دارم😔

برای درمان سرطان خرچنگ را بپز و پودرش کن و پودرش را بخور هر روز برو طب اسلامی ناامید نباش انشاءالله خوب میشی 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

شاید غده لنفاوی باشه به متخصص غدد یا جراح عمومی مراجعه کن

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻