2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شرایطتت چچجوریه؟ یهو غش میکنی و بیهوش میشی؟ بعد شنیدم به بچه هم منتقل میشه؟

الان ۷ ۸سالی هست کنترل شده هست من بیهوشی لحظه ای داشتم بچه هام خدا رو شکر از همه لحاظ سالمن ...خودمم در همه زمینه ها سرامد بچه های فامیل و آشنا  بودم 

دردم از یارست و درمان نیز هم
از جای مطمئن گرفتی؟؟ چسبندگی رو میپرسم برات. شب باید استفاده کنی تا صب . ۵ الی ۱۰ سی سی .

اره کسی بود ک تشخیص داد طبع بدنم سرد و خشکه .

کلا کارش اینه بعد گفتم لکه بینی قبل پریود دارم و چسبندگی اینو بهم داد

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
من باهاش کنار اومدم از سه سالگی داشتم باهاش مدرسه نمونه دولتی رفتم دانشگاه سراسری رشته مهندسی خوندم ...

عین من

باید بپذیری تا راحت باشی

اوایل خجالت میکشیدم و استرس داشتم 

اما الان جلو همه هم تشنج کنم ناراحت نمیشم

دیروز تو محل کارم تشنج کردم 

البته الان تشنج تونیک یا کامل ندارم 

در حد پرش پلک و پیچیدن صدا تو سرمه

نه عزیزم  دارودرمانی گفت دکترم که نمیخواد فعلا

دور. از جون داري از دست ميري ك اينجوري ك نوشتي

دارو مث اب روي اتيش هست 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
دور. از جون داري از دست ميري ك اينجوري ك نوشتي دارو مث اب روي اتيش هست 

نه خوددرمانی نمیکنم .پیش روانکاو میرم .واقعا هم همینه خیلی خودمو داغون کردم .

ریشه ای هست این مشکل 

ترومای از دست دادن دارم متاسفانه 

دکتر نرفتم  ولی شروعش از چرخیدن دور خودم بوده وقتی بچه بودم در روز نزدیک ۴ ساعت دور خودم میچر ...

اي خدا خب چرا دكتر نميري

چند سالت هست الان؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
تو پیجم پست گذاشتم میسوفونیا رو نوشتم پانیک رو هم امروز فردا می نویسم

ميسوفونيا چيه ميترسم سرچ بزنم چيز بدي باشه

سلام گلم من پارسال شب عید یهو ی سر گیجه بدی گرفتم ک قابل تحمل نبود حالت تهوع هم بهم دست میداد دیگه ی ...

اینی که شما گفتی مال تکون خوردن مایع گوش میانی هست منم بعد کرونای مامانم از استرس شدید گرفتم تا الان چهار پنج بار اون طوری شدم😔😔کاش دیگه نشه قابل تحمل نیست

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
دکتر سید ناصر حسینی کوچه ۹ ملاصدرا.ایننرنتی نوبت بگیر عالیه من با ی نسخه جواب گرفتم

میشه بگی نسخشو؟من دوساله دستام اگزما داره امونمو بریده

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔