2777
2789
عزیزم برای رفلاکس پسر پنج ساله که هی سکسکه میکنه خوبه؟  و این که آویشن دو نوع داریم این کدومه ...

پسر منم شلی دریچه داشت بعد ۷ سالگی خوب شد نگران نباش.

اره برا رفلاکس هم خوبه

اویشن شیرازی منظورمه.

تاحالا ذرت مکزیکی نخوردم🤪🤪

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزم منم تو خواب تنگی نفس میگیرتم انگار فشارقبر رومه نمیتونم حرف بزنم یعنی منم پانیک دارم یا آپنه خ ...

اون هم یه بیماری عصبیه 

می‌دونی اگه نقش تنگی بگیری تو خواب بهش میگن سکته خفیف 

اما وقتی این علائم رو میگی مال اعصابت هست 

که ناراحتی های تو انباشته میشه و یه دفعه تورو 

تو خواب میگیره

عمل کردم  اما دوباره برگشت  درمان قطعی نداره

چون تغذیه ات رو اصلاح نکردی برگشته

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
نميشه ك همه اختلالها رو داشته باشي  احتمالا وسواس نشونه شروعش بوده و يكي از بيماري ها رو داري ...

دکتر نرفتم 

ولی شروعش از چرخیدن دور خودم بوده

وقتی بچه بودم در روز نزدیک ۴ ساعت دور خودم میچرخیدم و وقتی همبزرگ شدم هنوزم بهش عادت دارم

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
درکت میکنم خیلی سخته ایشالا خدا کمکت کنه

من باهاش کنار اومدم از سه سالگی داشتم باهاش مدرسه نمونه دولتی رفتم دانشگاه سراسری رشته مهندسی خوندم سرکار رفتم دو تا بچه دارم سر کار میرم ... باید بپذیری وقتی پذیرفتی مسالمت امیز کنارش زندگی می کنی البته این پذیرش سخته دوران دانشگاه به شدت افسرده شدم سر این مسئله ولی بالاخره به صلح زسیدم  

دردم از یارست و درمان نیز هم
دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...

من و داداشم هم اینو داشتیم

تخم مرغ و شیر باعث میشد همه بدنمون کهیر بزنه 

کف دستم بیشتر موقع ها پر از کهیر کوچک بود که به شدت می خارید 

اما هزاران مرتبه شکر خوب شدیم از لطف خدا نا امید نباش ان شاالله این روزها هم. می گذره 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
من رنگش قهوه ای سوختس بنظرت چسبندگی رو از بین میبرن این ژل ها؟ چند دقیقه میزاری تو واژنت باشه

از جای مطمئن گرفتی؟؟

چسبندگی رو میپرسم برات.

شب باید استفاده کنی تا صب .

۵ الی ۱۰ سی سی .

افسردگی،سفیدی مو از پونزده سالگی،موهای زاید صورتم که واقعا خستم کرده میگن بالیزرم رفع نمیشه چون هورمونیه،تیک چشمام البته طوری نیست دست خودم نباشه ها ولی باید چشامو گشاد کنم وقتی کسی حواسش نیست،اینکه باید مثلا دستمو یا پامو تو یه نقشی خطی مثلا گوشه موکت حتما بزارم یادستمو بزنم به دریخچال وگرنه اتفاق بدی میفته ،چک کردن قفل در ،خواندن تابلو های کنار جاده،وااااای من چطوری زندگی میکنم واقعا یه بیمارم تا حالا بهش فکرنکرده بودم

درخواست دوستی فرستادم قبول کنید مرسی لطفا

چشم حتما .

مشکلتون رو هم بگید فردا میپرسم براتون.