2777
2789
من رفتم دکتر اول برام تشخیص افتادگی میترال داد اما یه دکتر دیگه رفتم دقیقتر معاینه کرد و گفت یخورده ...

بله برای منم گفتم نارسایی دارم که خب از مادرم به من رسیده و ارثیه

ولی خدارو شکر شدید نیست فقط در حد تیر کشیدن 

وقتی عصبی میشم ممکن تپش قلب بگیرم یا هیجانی که فک کنم تو اینجور مواقع عادی 

شما اطلاعات دقیق تر هم دارید اینکه خطرناک هست یا نه ممکن به عمل ختم شه یا ...؟

سیندرلا اگه به عقب بر میگشت هیچوقت یه پرنسس نمیشد💙 بیخیال گذشته و همه روابط و آدمای سمی       تموم شدش!                                                     از چی میترسی؟ وقتی از سخت ترین شبای زندگیت بدون اینکه به کسی چیزی بگی گذشتی...🙃                     
میخام خیلی باهوش شم مخم کارکنه حافظممممم داغوووونه کندر روبخورم بنظرت خوب میشم؟کاش ی قرصی بود میخورد ...

عزیزم خوردن کندر یه حدی داره میتونی روزانه کمتر از یه نخود بخوری 

تغذیه سالم خیلی خوبه غذاهایی که فسفر زیادی دارن مثل میگو 

استفاده درست از سبزیجات و میوه ها خیلی موثره 

ورزش هم خیلی موثره عزیزم موفق باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضعف شدید و لکنت زبان و زیرپامم خیلی خالی میشه

عزیزم اینا علائم مهمین دوباره برو دکتر تا خدایی نکرده اتفاقی نیفتاده

میدونی چیه تشخص ام اس سخته و ممکنه بار اول تو ام ار ای متوجه نشن تو اصلا بدون اینکه کسی بدونه برو ازمایش بده که نگن تو حساسی و خودتو به مریضی میزنی یا دفعه قبل چیزیت نبود الانم نیست

خود من هیچ کدوم از اعضا خانوادم نمیدونن دکتر رفتم با اینکه برامم سخته اما نمیگم،هر وقت خودم قطعی فهمیدم به بقیه میگم

عزیزم اینا علائم مهمین دوباره برو دکتر تا خدایی نکرده اتفاقی نیفتاده میدونی چیه تشخص ام اس سخته و م ...

هعی خواهر این مادر خیر ندیدم نمیزاره پامو از خونه بزارم بیرون 

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
بله برای منم گفتم نارسایی دارم که خب از مادرم به من رسیده و ارثیه ولی خدارو شکر شدید نیست فقط در حد ...

نه نارسایی های این مدلی مخصوصا دریچه میترال که خیلی تو خانما شایع هست خطرناک نیست اما بهرحال شما داروهاتو مصرف کن و تحت نظر باش هر چند وقت یبار ویزیت برو تا دکتر چک کنه

هعی خواهر این مادر خیر ندیدم نمیزاره پامو از خونه بزارم بیرون 

با یه بهونه ای برو ،با خواهری دوستی چیزی ،منم با خواهرم رفتم در صورتی که نمیدونه واسه چی رفتم فکر میکنه یکم سردرد داشتم یا روانم مشکل داشته منم چیزی بهش نگفتم بزار همینجوری فکر کنه  

نه نارسایی های این مدلی مخصوصا دریچه میترال که خیلی تو خانما شایع هست خطرناک نیست اما بهرحال شما دار ...

دارو نداده بهم خداروشکر ولی گفته هر سه سال یک بار برم چکابمن خودم نگرانم خیلی 

سیندرلا اگه به عقب بر میگشت هیچوقت یه پرنسس نمیشد💙 بیخیال گذشته و همه روابط و آدمای سمی       تموم شدش!                                                     از چی میترسی؟ وقتی از سخت ترین شبای زندگیت بدون اینکه به کسی چیزی بگی گذشتی...🙃                     
پانیک چیه

پانیک یه بیماری عصبی عزیزم ، در موارد حاد احساس خفگی داری با اینکه خفه نمیشی اما مغزت کمبود اکسیژن رو حس میکنه و اینکه درمان هم نداره همون قرص های اعصاب که دوز قرص ها رو بالا میبرن 

۴ تا رو  باید عصب کشی کنم ۵ تا هم کشیدم باید پروتز بزارم حدود ۴۰ تومن میشه خیلی داغونم نه هزارت ...

منم سه تا از دندونام کشیدنیه، باید ایمپلنت کنم، تو حاملگی دندونام خراب شد، موندم چه کار کنم، تصمیم دارم برم درستشون کنم، تقریبا ۴۰ تومن میخواد برا منم، ولی چاره چیه، چون شماره ۴ هست از هر دو طرف خندیدنی معلوم میشه، باید برم ایمپلنت🥴🥴

🙂😊