2777
2789
بیماریش چطوری بود میشه توضیح بدی؟

گلبولهای سفید بدن بر علیه بدن شروع به فعالیت میکنن و فلج میکنن طرف رو.یه چیزی شبیه ام اس. زیر نظر یه پروفسور بود دارو و تزریق و...نابود شده بود طفلی...یه استکان خاای نمیتونست درست جابجا کنه...روسری و دکمه لباسشو شوهرش براش میبست...پله نمیتونست بزنه...صداش موقع صحبت کردن یهو تو دماغی میشد...پروفسوره بهش گفته بود باید عمل کنی تیموستو در بیاریم تا گلبول سفید دیگه تولید نشه! یکی از راههای درمان طفلیا تو طب نوین اینه...الان خوبه الحمدلله...کلی مسافرت با هم رفتیم ...الان داره دکترای رشته خودشو میخونه...راحت هم تو کوه و دشت و پله و ...راه میره

طبیب سنتیش گفته بود این بیماری از سردی بسیار شدید بدنه.هنوز رعایت غذایی داره ولی از شدت رژیم سالهای اولش کم شده.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نصف بدنم از بچه گی ضعف شدید داشت و متاسفانه هی داره پیشرفت میکنه، اولش فقط لگنم ضعف شدیدداشت الان گیسه ی سمت راست گردنم کتف سمت راست، سینه ی سمت راست، سمت راست دنبلانم یعنی همون بالای باسنم همون گودیه، و شاید باورتون نشه سمت راست شکمم، و زانوی پای راست و قوزک پای راست 

و درمانش هم مولتی ویتامین بوده و عدم استرس و ورزش 

دکتر هم هنوز نرفتم میگند باید ام آر ای بدم اما نرفتم و تنبلی کردم 

این ضعف آخرش منو میکشه

بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

ورم غده لنفاوی هست به احتمال زیاد 

برو دکتر آنتی بیوتیک میده خوب میشی

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببخشيد چیه؟

سلولهای یکی از سینه هام با سلول های بدنم ناسازگاری داره که باعث میشه چندوقت یه بار سینم ورم کنه باید دارو مصرف کنم تا التهاب سینه ام بخوابه

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
من نصف بدنم از بچه گی ضعف شدید داشت و متاسفانه هی داره پیشرفت میکنه، اولش فقط لگنم ضعف شدیدداشت الان ...

دنبلان نه دنبالچه 😅

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ماستیت چیه

سلولهای یکی از سینه هام با سلولهای بدنم ناسازگاری داره که باعث میشه سینه ام ورم کنه باید دارو بخورم که التهاب سینه ام بخوابه

منم اینو دارن بردی من گرانو هست

من یه بار عملش کردم ولی دوباره بعداز عمل به اندازه یه گردو دوباره عود کرد

بیماری چک کردن قفل در🤦ینی از خیابون برمی‌گردم نگاه میکنم

از این بعد داری میری بیرون درو که قفل کردی و دیدی قفله پس بلند بگو قفلش کردم  مطمئن باش ضمیرناخودآگاهت قبول میکنه دیگه هم برنمیگردی

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️

من خودم نیستم دخترم مجرده وبعد لیزر بکینی تاول زد فکر کردم سوختگی رفت دکتر زنان گفت تبخال دو روزه کارش گریه اس غذا درست نمیخوره همش داره میگه اگه مثل بقیه دوستام ده ده تا دوست پسر داشتم مبتلا میشدم دلم نمیسوخت