2777
2789
عنوان

سهام عدالت! راسته این پیام؟!

2109 بازدید | 33 پست

این پیامو یکی تو واتساپ برام فرستاده

ولی انگاری اپلیکیشنی که باید نصب کنیم معتبر نیس گوشیم دانلودش نمیکنه اخطار میده

اصلا راسته این پیام؟!

💳 پرداخت مرحله سوم سود سهام عدالت آغاز شد

💎 بنا بر اعلام وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی که در اخبارسراسری اعلام شد ، تا ساعت 24 امشب ، آخرین مهلت تکمیل فرم واریز سود سهام عدالت 2.500.000 تومانی بوده و تمدید نخواهد شد . تمامی افرادی که سهام عدالت نداشتن هم امکان ثبت نام دارند.

واریزی های مرحله دوم هم امکان ثبت نام خواهند داشت

🌐 درگاه اینترنتی رسمی :

https://sabtshm.host/ɪʀ‌‌

مرکز اطلاع رسانی سهام عدالت

نه 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دروغ

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

مگه هشدار ندادن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

سود اگه قرار باشه بیاد خودش میاد

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

کلاه برداریه

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

وای کلاه برداریه لینک رو باز کنی حسابتو خالی میکنن تو تلوزیون که نشون داد این پیامو و گفت باز نکنید

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

🔴 کلاهبرداری مجازی

دوستان گول این پیامک‌هایی که لینک سایتی رو براتون ارسال میکنن چه درباره سهام عدالت چه با عناوینی مثل مامور ابلاغ، سامانه قضایی و ... نخورید. همش کلاهبرداریه. جالبه از یک کانالی ارسال میکنن که خصوصی هست و وقتی روی اسم کانال میزنی داخل نمیشه. همینجا مشخصه کلاهبرداریه

خلاصه کلیک نکنید رو هیچ لینکی که تو پیام خصوصی یا اسمس میاد براتون. مگر اینکه لینک جاهای معتبر مث بازار، مایکت و سایتهای شناخته شده باشه. و نکته بعدی اگه قبلا کلیک کردید و نرم افزاری که معرفی کرده رو نصب کردید، سریعا پاک کنید. چون این نرم افزار به اسمسهای شما دسترسی داره، طبیعتا به موبایل بانک شماهم دسترسی خواهد داشت. طی همین چند وقت اخیر کلاهبرداری های چنددده میلیونی و حتی صدمیلیونی رقم خورده. دقت کنید لینک‌های داخل اسمس و خصوصی معمولا اینطوری هستن. 
لطفا انتشار بدید به دست همه برسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40