2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای سود کردن میخوام ...ی پولی روش گیرم میاد موقع فروش به نظرت؟ 

اره  اختلاف قیمت بازار و کارخونه خیلی زیاده  سود خوبی گیرت میاد  حتی اگه پول نداشته باشی تکمیل وجه کنی ، می تونی حوالشو بفروشی

من تازه میخوام شروع کنم بنظرت چی بیشتر پرفروشتره؟ خودم نظرم شلوار خانگی و تک پوشه

بسلامتی عزیز ان شاالله موفق باشی

بستگی داره به چرخهایی که دارین اگه راسته میاندوز و زیگزال دارین بله کار خونگی(تریکو) خوبه و پرفروشه بشرط کیفیت همون تیشرت و شلوار و تیشرت مردانه هم خیلی خوبه.

اما اگه میاندوز ندارین و فقط زیگزال و راسته دارین شومیز و شلوار پارچه ای و … هم پرفروشه هم سودش خوبه هم مناسب همه فصلی هست.

بعدش که ان شاالله پیشرفت کردین میتونین مانتو هم کار کنین البته مانتو کمی ریسکه چون فصلیه و باید طرحای همه پسند داشته باشین یا تو یه لاین خاص مثلا مانتو شلوار اداری یا مدارس کار کنین.

باز سوالی بود من در خدمتم

واسم دعا کنید🤲🙏
بسلامتی عزیز ان شاالله موفق باشی بستگی داره به چرخهایی که دارین اگه راسته میاندوز و زیگزال دارین بل ...

ممنون از اطلاعاتی ک در اختیارم گذاشتین  

من  کمی میترسم فروش نره 

مغازه دارها عمده ای برمیدارن دیگه؟

خرده فروشی یکم دردسره