2777
2789
ممنون از اطلاعاتی ک در اختیارم گذاشتین     من  کمی میترسم فروش نره  مغازه داره ...

خواهش میکنم عزیزم

اگه دوخت تمیز کار خوب با قیمت مناسب داشته باشین فروش خوبی هم خواهیدداشت.

اما اگه از فروش مطمعن نیستین هنوز و جای ریسک هم ندارین دو راه دارین یا میتونین چند تا نمونه بزنین و همونو بازاریابی کنین و بعد از پیدا کردن مشتری برین روی تیراژ یا میتونین کار کنتراتی از بیرون قبول کنین اینجوری دیگه دغدغه فروش ندارین و تمرکزتون فقط روی دوخت هست چون فروشنده کسی دیگست و کارشو فقط برای دوخت و تکمیل برون سپاری میکنه.

واسم دعا کنید🤲🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشید بهمچنین شما الگوهاشو بنظرتون چطوری تهیه کنم؟ سایزای مختلف 

ممنون گلم

اگه کار خونگی کار میکنین که معمولا فری سایز هستن شما یه الگوی کلی میخواین که مثلا به سایز ۳۸ تا ۴۴ بخوره یا حتی میتونین فقط لاین بیگ سایز کار کنین که اونم فری میشه از ۴۴ تا ۵۲ که یه الگو میخواد.

الگو رو هم میتونین از بیرون(خرازیها) اماده بخرین که البته حتما باید چک بشه و از جای معتبر بخرین نمیدونم تاحالا دیدین مانتوها یا لباسایی که مثلا استینش نسبت به تنه تنگه اینا ایراد الگویی دارن و کل کار رو خراب میکنن پس مهمه که الگوتون حتما درست باشه.

اگه بتونین خودتون دوره ببینین یا الگوساز استخدام کنین هم که خیلی بهتره و کارتون راحت میشه چون الگوساز کارش دقیقا همینه و هر الگویی بخواین واستون میکشه.

باز سوالی بود من درخدمتم با کمال میل

واسم دعا کنید🤲🙏
ممنون گلم اگه کار خونگی کار میکنین که معمولا فری سایز هستن شما یه الگوی کلی میخواین که مثلا به سایز ...

ی دنیا ممنون از راهنمایی و کمکتون

من خودم خیاط هستم الگو هم میکشم

اگه این الگو فری سایز،اندازه هاشو داشته باشم خودم میتونم بکشمش

پس باید بزنم توی گوگل سایز فری سایز و اندازه بگیرم و بکشم؟

ی دنیا ممنون از راهنمایی و کمکتون من خودم خیاط هستم الگو هم میکشم اگه این الگو فری سایز،اندازه هاش ...

خواهش میکنم ان شاالله موفق باشید

اگه خودتون سررشته دارین که خیلی عالیه و کارتون راحت تره

الگوی فری سایز معمولا بزرگترین سایز یه سری هست مثلا فری سایز ۳۸ تا ۴۲ تقریبا همون سایز ۴۲ هست باز تو نت میتونین فری سایز کردن الگوها رو چک کنین.

واسم دعا کنید🤲🙏
من شخصا خیر اما همراه کسی تو این حرفه کار کردم و تجربشو داشتمدرآمد خیلی خوبی داره درکنارش سختیاشم دا ...

عزیزم میشه یکم درمورد سختی هاش توضیح بدین

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷