2777
2789
عنوان

اسم خاص و متفاوت دختر بهم پیشنهاد بدید لطفا 💞

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هلنا 

ویانا 

نیل 

آریانا 

آیتا 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
خوبه  روشا  روناک  هم قشنگه گذشته از اون شخصیت ن و خ اسم زیبایی هست

امضات

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

رزیتا، اریکا، ایزابل، الیزابت، بلا، رزا، آریل، برلیان، راشل، ژاکلین، کلارا، کاترین، کاملیا، لاریسا، مایا، رزی، دایانا، ربکا، کارمن، ویولت، نیلا، آوا، 

این چندتا رو دوست دارم(:

بیشترشون تا جایی که‌میدونم تو ثبت احوال مجازه چندتاشونت نمیدونم

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
توکا ، سودا 

سودا اسمی بود که از مجردی دوست داشتم بزارم رو دخترم ولی دویت نزدیکم گذاشت و دیگه برام تکراری شده

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!