2777
2789
عنوان

همکلاسی عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 74 پست
وای نگو حس خیلی بدی دارم خودم هم خودم هم مامانم اتفاقای خوبی نمیوفته این چند سال اصلا برام چند بارم ...

مریم ممکنه حرفام برات ترسناک باشه ولی حسم میگه دوستت دست به احضار زده بوده و نتونسته اوضاع رو درست کنه 🤧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چقدر اعتقاد داری ولی یه جن از نوکری بدش میاد اگر مجبورش کنی کارشو با ترسناک ترین شکل ممکنه ...

تجربه داری؟  خداروشکر سریعتر ازونجا اومدم بیرون چون واقعا وقتی بهم نگا میکرد انگار خودش نبود شبا صدا میشنیدم دیوونه شده یوذم

مریم ممکنه حرفام برات ترسناک باشه ولی حسم میگه دوستت دست به احضار زده بوده و نتونسته اوضاع رو درست ک ...

هفته پیش افطاری مدرسه شون مامانم و منو دعوت کردن نرفتم اصلا نمیخواستم دوباره ببینمش زمانی که باهاش دوست بودم میلم به خودکشی و خودزنی زیادشده بود

توی خونه شما هم یکی با لباس بلند راه می‌ره 

من بیشتر بچه یا یک فرد قد کوتاه مبهم میبینم برای ی لحظه اونم وقتی که روحم خیلی ضعیف شه حیاطمون بزرگه خیلی صدا میاد اونجا یه حیاژ کوچیک داریم که با یه فضای باریک طولانی وصل میشه به حیاط دوم که بزرگه گاهی حس میکنم ازون فضای باریک کسی میدوعه گاهی هم میشنوم

نه من اصلا نیمخوام الان ازدواج کنم به مامانم گفتم ولی خب اخه قبلا زیاد بودن خیلی تعجب کردم که   ...

عزیزم این چیزا خرافه اس هیچ کس جز خدا نمیتونه سرنوشت ما رو عوض کنه توکل کن به خدا اصلا ازین سن به این چیزا فکر نکن 

هرکی موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشه یه ازدواج خوبم میکنه ازین سن بفکر این باش❤️😌 ببخشید اگه تند رفتم

من بیشتر بچه یا یک فرد قد کوتاه مبهم میبینم برای ی لحظه اونم وقتی که روحم خیلی ضعیف شه حیاطمون بزرگه ...

خودشه حدسم درست هر کی یه مدل میبینه

هر وقت هم میاد یه حس ترس و سرما داری 

عزیزم این چیزا خرافه اس هیچ کس جز خدا نمیتونه سرنوشت ما رو عوض کنه توکل کن به خدا اصلا ازین سن به ای ...

ممنون:)  میدونم خودمم رمقی ندارم بیشتر بحثم سر دوستم با رفتار عجیبش بود ایشالا خدا خودش هرچی میخواد برامون رقم بزنه

دستام سرد میشه اره:

مریم خبر بد دارم باید بگم 😐

این موجود تا تو رو از بین نبره ول کن نیست

چون تجربه این موجود رو دارم آخرش کاری می‌کنه 

که تا نزدیک ترین حالت ممکن به مرگ برسی 

مریم خبر بد دارم باید بگم 😐 این موجود تا تو رو از بین نبره ول کن نیست چون تجربه این موجود رو دارم ...

وای نگووو چیکار کنم:::  گاهی خونه تنها میشم صداهای خونه خیلی میشه ولی من نمیترسم.