2777
2789
عنوان

یه خواب وحشتناک دیدم

104 بازدید | 9 پست

خواب دیدم شهر رو داع  ،شی گرفته دارم از دستشون فرار میکنم با اینکه قبلاً از تلویزیون و ... دیده بودم ولی الان چون خوابم انگار شبیه واقعیت بود و خودمم توش بودم خیلی ترسیدم ، خیلی ، انگار یه بار واقعا حضور داع  ،ش رو تجربه کردم ، دوستان لطفاً برای شهدایی که در راه مبارزه با داع ،ش شهید شدن در حد توان تون چند تا صلوات بفرستین

به خواب و رویا هیچ اهمیتی نده چون ارزشی ندارن

هیچ چیز خاصی نبوده

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس از داعش اون نیست که توی شهر ازشون فرار کنی. وقتیه که ساعت 9 شب توی خونت با نهایت ارامش و امنیت لم دادی یهو 4 نفر سلاح بدست در رو با لگد میشکنن. حریف چند نفرشون میخای بشی؟ ترس از داعش وقتیه که یکی از اعضای خانواده ادم بخاد بره سبزی بخره ولی با پای خودش برنگرده...

آقا
دا ع ش که خرافات نبوده ندیدین چه جنایاتی رو انجام دادن 

بله، ولی الان بحث در مورد داعش نیست

خواب و رویا اهمیتی ندارن عزیز دل

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
ترس از داعش اون نیست که توی شهر ازشون فرار کنی. وقتیه که ساعت 9 شب توی خونت با نهایت ارامش و امنیت ل ...

ببخشید من کاملا متوجه نشدم منظورتون رو ولی جنایاتی که اون گروه کرد با هیچی قابل مقایسه نیست

بله، ولی الان بحث در مورد داعش نیست خواب و رویا اهمیتی ندارن عزیز دل

آره منم زیاد اعتقاد ندارم ولی ببین انگار من خودم اون اتفاق رو تجربه کردم وگرنه تعبیر ندارم که 

ببخشید من کاملا متوجه نشدم منظورتون رو ولی جنایاتی که اون گروه کرد با هیچی قابل مقایسه نیست

تقریبا 20 سال قبل از اینکه داعش توسط اسراییل ساخته بشه تو این کشور گروهکی بودن که کارای خیلی بدتری کردن. تصاویر و نوشته هاش خیلی چندش اور و غیرقابل تحمله وگرنه اینجا قرار میدادم

آقا
تقریبا 20 سال قبل از اینکه داعش توسط اسراییل ساخته بشه تو این کشور گروهکی بودن که کارای خیلی بدتری ک ...

بله کلا فرقی نداره چه گروهی باشه زندگی تو شرایط جنگ خیلی ظلمه در حق مردم خدا همشونو نابود کنه