2777
2789

رشته های مثل (طراحی . نقاشی .طراحی لباس ) همه بهم میگن استعداد داری ادامه بده ولی من دیگه نه علاقشون دارم نه اشتیاق  چرا خودمو گول بزنیم الان فقط کار های دولتی درآمد دارن و این رشته ها مال پولدار هاست من با یک خانواده فقیر نمیدونم چیکار کنم سردرگمم🥲

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

دختر خاله ام الان استاده تو هنرستان

خودش هم تو همون هنرستان درس خونده بود 

و اصلا کنکور هم نداد و بدون کنکور وارد دانشگاه شد 

تو دبیرستان رشته اش دوخت بود بعد دانشگاه رو طراحی لباس خوند

... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین علاقه ربطی به این نداره ک آقا توش در امد هی یا ن 

مطمئن باشه  ان بدی دنبال چیزی ک دوستش داری و با عشق  و علاقه دنبالش کنی به در امد خیلی زیادی میرسی

گاهی اوقات داستان های کوتاه مینویسم
استادم‌میگه برای هنر نباید ب فکردرامد باشی باید باعشق انجامش بدی اگ‌ب درامد فکرکنی نمیتونی خوب انجام ...

من برای لذت بخش بودنش انجام میدم ولی خا نواده ام میگن این تنها چیزی که باید تا آخر ادامه بدی  به چیز دیگه فکر نکنی تمام آدمای معروف دنیا حتی دانشمند ها ام چند کار انجام دادن 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

نه من اومدم اینو اینجا بگم.

اصلا!! مگر اینکه واقعا بی خلاقیت باشید😑این کارمندی چیه آدم دنبالش باشه

من خودم میشناسم با هنر کلی در ماه پول درمیارن به چیزی معادل حقوق بیست سی تا کارمند، منتها یکم باید بلد باشی

از هنر خیلی خوب میشه پول دراورد، اینقدر دنبال راه های سنتی نباشیم

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان همین آموزش هنر توی مجازی چقدر درآمد داره. یه دوره رو به صد نفرم پیدا کنی بتونی بفروشی انداز حقوق چند تا کارمند درمیاری.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘