2777
2789
عنوان

خانوما نیاز به نظراتتون دارم

348 بازدید | 25 پست

نامزدم که هنوز عقد نیستیم بهم میگه که باید بیای بیرون و رابطع داشته باشیم و منم قبول نکردم گفتم فق میام برا دیدن و رفع دلتنگی الان قهر کرده و قرار رو بهم زده و کلا ۸۰ درصد صحبتاش پیرو مساعل جنسیه بنظرتون عادیه همچین برخوردی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عادی نیس اصلا گوش نده گورباباش که قهر کرده مردک هوس باز

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

تا وقتی عقد دائم نشدی اصلا رابطه نداشته باش کسی ک بخادت بخاطر یه رابطه اونم قبل ازدواج ولت نمیکنه و اگ بخاد بره به درک بذار بره کسی ک تورو واس خودت نخاد همون بهتر از اولش نیاد تو زندگیت

عادی نیست.

😄این آدم هر لحظه ممکنه بزنه زیر همه چیز. هیچ جوره زیر بار رابطه نرو.. 

باید بیشتر بشناسیش و ازش مطمعن شی

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 

خعلیم نرماله😐

اصلنم معلوم نیس هول هیز کثافتع😕

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

تاوقتی عقدنکردی همچین ریسکی نکن ازکجا معلوم بعدش نزنه زیرش..یااصلا وصلت به سرانجام برسه یه سیب روبندازی بالاهزارتاچرخ میخوره.. هزاراتفاق هست حتی بعدعقدیاروطلاق گرفته ونشده وهزارمسائل دیگه ..ازالان اجازه زورگویی وتسلیم کردنت روازش بگیر...بزارمنطقش بیادسرجاش بفهمه قبل عقداینکارغلطه درست نیست وشرعی هم نیست وگناه هم هست ..بهش بگو محرم نیستیم ونمیشه...بایدمدیریت رفتاررو یادبگیره...الان حرفش بی منطقیه بایدبه خواست ونظرشمااحترام بزاره...اینجوربش بگو وقانعش کن...مرداگه پخته باشه دنبال قهروقهربازی واین دنگ وفنگا نمیره دل نامزدشو نمیشکنه...چه معنی داره یه مرداینجورقهرکنه...😑😑