2777
2789
عنوان

توی بد دردسری افتادم اونم توی شهر کوچیک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 178 پست
برگرده به تو و خاندانت،آشغال،از کجا پری،سردردم خالی میکنی،،اگه علی ساربونه میدونه شتر و کجا بخابونه، ...

عه تروخدا زشته عزیزم بیخیال

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرتر از همه وحید بود کع کشتنش هرچی بترسی ونقطه ضعف نشون بدی بدتره

حالا کامل ازش دور شدم اما خب امکانش هست هرجا ببینم🤦🏻‍♀️ب دوستمم گفته جایی ببینمش من میدونم و اون😐درحالیکه هیچ تقصیری ندارم ولی بازم میترسم

اشتباه کردی یه جوری وانمود میکردی تا بفهمه برات مهم نیست  خودت نقطه ضعف دادی دستش تهشم هیچ گو ...

هرچقد بیشتر بی محلی میکردم هی بدتر میکرد اوضاع رو که منو عذاب بده 

حالا کامل ازش دور شدم اما خب امکانش هست هرجا ببینم🤦🏻‍♀️ب دوستمم گفته جایی ببینمش من میدونم و اون😐 ...

من خودمم پسرم همجنس خودمو خوب میشناسم ببخشید بی ادبی بیشترشون تخم ندارن فقط حرفه

کاربر آقا (الله من یارش تونگه دارش)
عه تروخدا زشته عزیزم بیخیال

من فقط یه خنده گذاشتم اونم به خاطر اینکه منظورم این بود اگه معتقد بود محرم و نامحرم میدونستو.. این خانم اینقدر زشت حرف زد که شاخ در اوردم .اونقدر خودشو بی ارزش کرد که حاضر نشدم جوابشو بدم. واقعا کسی که قران رو محترم میدونه چطور اینطور زشت حرف میزنه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
من فقط یه خنده گذاشتم اونم به خاطر اینکه منظورم این بود اگه معتقد بود محرم و نامحرم میدونستو.. این خ ...

وا خب گلم چ ربطی داره جدیدا اکثر آشناییا از همین روشه دیگه کمتر کسی پیدا میشه سنتی ازدواج کنه.یعنی اگه یکی با یکی دوست شد به خدا و قرآن اعتقاد نداره؟!🙄

وا خب گلم چ ربطی داره جدیدا اکثر آشناییا از همین روشه دیگه کمتر کسی پیدا میشه سنتی ازدواج کنه.یعنی ا ...

نه عزیزم، بیخیال منظورم رو نفهمیدن. حرفم با زشتحرف زدن بود

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
سلام چی شد دیگه خبری ازش نشد؟

سلام🌿🌼

چرا.. هفته ی پیش به دوستم گفته بود بد بلایی سرش میارم(سر من) پیداش میکنم آبروشو میبرم هرجا باشه 🤦🏻‍♀️