2777
2789
عنوان

توی بد دردسری افتادم اونم توی شهر کوچیک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 178 پست
برو ازش شکایت کن به خاطر مزاحمت و تهدید و با یه وکیل خوب حرف بزن مجازاتش کن تا درس عبرت شه براش  ...

اینجور افرادی برای امثال خانم نیازه که ادب بشن‌ یکم تعهد داشتن رو یاد بگیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر تابحال با هیچ کس وارد رابطه نشدم تاحالا خیلی از دوستام که دوست پسر دارن بهم میگن خوشبحالت ف ...

تو خوب میکنی اعتماد نمیکنی ولی خب منم ۱۰ سال پیش با شوهرم دوست شدم اون وقتا این کارا واقعا عار و ننگی بود مث الان نبود ک راحتر باشه  صد بارم همو جر دادیم ولی هرگز ازین تهدیدا نکرد 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
تو خوب میکنی اعتماد نمیکنی ولی خب منم ۱۰ سال پیش با شوهرم دوست شدم اون وقتا این کارا واقعا عار و ننگ ...

خدارو شکر 

درست میگید اما بستگی به آدمش داره .. اما خب من اصلا آدم ریسک پذیری نیستم و آشنایی زیر نظر خانواده رو ترجیح میدم 

•[ محکوم به خوشبختی ]•

اشتباه کردی یه جوری وانمود میکردی تا بفهمه برات مهم نیست 

خودت نقطه ضعف دادی دستش

تهشم هیچ گوهی نمیتونه بخوره خیالت راحت

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
خنده داره،امثال تو قرآن آتیش میزنین دیگه،بخند

به حق همین قران ،انشالا تاوان حرفت رو میدی. زمانی که من قران حفظ میکردم تو اصلا نمیدونستی خدا و قران چیه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
به حق همین قران ،انشالا تاوان حرفت رو میدی. زمانی که من قران حفظ میکردم تو اصلا نمیدونستی خدا و قران ...

برگرده به تو و خاندانت،آشغال،از کجا پری،سردردم خالی میکنی،،اگه علی ساربونه میدونه شتر و کجا بخابونه،نفهم،تاوان رو امثال تو بی دین باید بدن،انشاالله میدی،من به تو آشغال چیکار داشتم،علی کردی ریپلی کردی منو،حالا میسوزی