2777
2789
عنوان

توی بد دردسری افتادم اونم توی شهر کوچیک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا بتونم جبران کنم💔😔

عزیزم همین که مشکلت حل بشه کافیه فقط ی نصیحت خواهرانه زیاد خودت درگیر پسرا نکن اخرش جز افسردگی و یه دل مرده واس دخترا چیزی نمیزارن سعی کن خودت با کلاس های مختلف سرگرم کنی 

غلط کرده بابا  اگر برادر یا دایی .. دوستی آشنایی کسی داری بگو بهش زنگ بزنه چهارتا حرف درست و ح ...

داداش ندارم ولی اگه داییم فهمید اول اونو میکشه بعد منو🤦🏻‍♀️ خون و خونریزی طایفه ای میشه

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜

دخترخاله منم با پسری رل بود خیلی عوضی تهدیدش میکرد هرشب مینشست درخونشون تعقیبش میکرد نمیزاشت جداشه با تهدید نگهش داشته بود تا اینکه کلا برای همیشه رفتن ی شهر دیگه راحت شد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
عوضی فهمیده میترسی داره بدتر میکنه ... فعلا گوشیتو خاموش نگه دار چتاشم پاک نکن  منم یبار اینجور ...

وای این عوضی هم همینطوریه🤦🏻‍♀️باز خدارو شکر میکنم نرفتم ببینمش چون معلوم نبود میخواد چیکار کنه

داداش ندارم ولی اگه داییم فهمید اول اونو میکشه بعد منو🤦🏻‍♀️ خون و خونریزی طایفه ای میشه

شما قرار نیس بگی دوس بودی باهاش

همه چیو باید انکار کنی و خودتو بزنی به اون راه

باید بگی پسره بند کرده بهم که باهاش رل بزنم منم قبول نکردم الان داره تهدید میکنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یکی نیست به خودت بگه 

دختری که این همه محدودیت داره چرا باید آنقدر خودشو درگیر اینجور روابط بکنه ؟

ما تاصبح هم که بهت راهکار بدیم هی ی چیزی از آستین در میاری میگی 

فقط میتونم بگم خود کرده را تدبیر نیست 

وقتی داشتی وارد رابطه می‌شدی باید به اینجاشم فکر میکردی 

امیدوارم زود تر حل شه مشکلت

•[ محکوم به خوشبختی ]•
خداروشکر تابحال با هیچ کس وارد رابطه نشدم تاحالا خیلی از دوستام که دوست پسر دارن بهم میگن خوشبحالت ف ...

امیدوارم این ارامشت ابدی باشه،هیچوقت هیچوقت با هیچکس بدون اطلاع خانوادت وارد رابطه نشو اینو از منی ک ضربه دیدم قبول کن

عزیزم همین که مشکلت حل بشه کافیه فقط ی نصیحت خواهرانه زیاد خودت درگیر پسرا نکن اخرش جز افسردگی و یه ...

حرفاتچن طلاست کاملا قبول دارم.. فقط این دردسر از جون من دور بشه دیگه توبه کردم