2777
2789
عنوان

توی بد دردسری افتادم اونم توی شهر کوچیک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 178 پست
واقعا هر حرف اینطوری بهش زدم تنها جوابش این بوده :من این حرفا حالیم نیست

عوضی فهمیده میترسی داره بدتر میکنه ... فعلا گوشیتو خاموش نگه دار چتاشم پاک نکن  منم یبار اینجور شدم با پسره رفتم سر قرار از قیافش خوشم‌نیمد باش کات کردم ... نگفتمم از قیافت خوشم نیمده ... جواب تلفناشو ندادم اونم تهدید که اونموقع ک کنار هم نشسته بودیم تو پارک ازت عکس دارم فلانت میکنم بهمانت میکنم جرت میدم ... اون شب تا صبح حدود ۹۷ تماس بی پاسخ و ۳۰ . ۴۰ تا پیام داشتم و تا صبح رعشه به جونم افتاد

الان دوازه ساله قراره منو جر بده 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه با مادرت راحتی یا ی بزرگنر بگو تلفنی باهاش حرف بزنه شایذ ازش حساب ببره

مامانم خیلی میگه من پشت اشتباهاتتون هستم اما من جرعت ندارم بهش بگم خواستگار دارم حتی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
خودش ب خانوادم میگه اونوقت 

نمیگه عزیزم اونا یجور ناجور گوششو میپیچونن که حتی جرات نکنه به تو یه پیامک بده بعد تو میگی ب خانوادم‌میگه ... تو فعلا صبور باش ولی درنهایت دیدی ول نمیکنه اینکارو کن 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
بابا اینا هارت و پورت الکی می کنن منم زمان دانشگام یه پسره بند کرده بود بهم،محلش نمیدادم،پسره هم شک ...

اگه دیدم زیاد کشش داد حتما میگم تهش تا کی مثل موش از گربه فراری باشم

این. پسرای بی ناموس هنوز نسلشون منقرض نشده

خداروشکر تابحال با هیچ کس وارد رابطه نشدم تاحالا خیلی از دوستام که دوست پسر دارن بهم میگن خوشبحالت فقط بخاطر آرامشی که داری.. اکثر پسرای ایرانی جنبه و ظرفیت ندارن

•[ محکوم به خوشبختی ]•
خودش ب خانوادم میگه اونوقت 

نمیگه بابا 

جرئت این غلطا رو نداره

اولا که تو کلا باید بزنی زیر این که باهاش دوست بودی

دوما که اگه هم بگه اولین نفری که لت و پار میشه توسط بابات خودشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

هیچ غلطی نه میتونه بکنه، نه میکنه. این جور پسرا فقط واسه دخترا شیر میشن. بابات بفهمه این با تو بوده، ...

دقیقا همینطوره من عار نداشتم و رابطمو با دوستم قطع نکردم 

حالا دوستمم میشه رل داداش همین پسره ، ممکنه خودش بهش گفته باشه؟

خداروشکر تابحال با هیچ کس وارد رابطه نشدم تاحالا خیلی از دوستام که دوست پسر دارن بهم میگن خوشبحالت ف ...

4سال پیش دوست شدم الان شوهرمه بارها دعوا کردیم تو دوستی یکیار تهدیدم نکرد برای همین تعجب میکنم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار