2777
2789
عنوان

توی بد دردسری افتادم اونم توی شهر کوچیک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 178 پست
دیگه اصلا بهش پیام نده زنگم نزن هیچکاری نکن بدتر میشه فقط به خدا توکل کن و توبه کن که دیگه ازین کارا ...

توبه کردم صدباررر😭خدا منو ببخشه 

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اینا هارت و پورت الکی می کنن

منم زمان دانشگام یه پسره بند کرده بود بهم،محلش نمیدادم،پسره هم شکل 💩 بود،بهم فحاشی کرد تو اینستا و تهدید کرد،رفتم گذاشتم کف دست بابام 

اونم پاشد اومد به رییس حراست دانشگامون چتا رو نشون داد،همون عصر یارو پسره رو کشوند دفترش جلوی من و بابام

پسره کم مونده بود خودشو خیس کنه جلوی مسئول حراست

یعنی این که انقد واسه من گنده گ...ی کرده بود اونجا داش گریه میکرد مث سگ

نگران نباش با خونوادت نهایتا مطرح کن

بگو مزاحممه داره اذیتم میکنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

هیچ غلطی نه میتونه بکنه، نه میکنه. این جور پسرا فقط واسه دخترا شیر میشن. بابات بفهمه این با تو بوده، اولین نفری که خودشو گم و گور میکنه و موش میشه خوده همین پسره. بعدم خیلی مشخصه که این پسر از کجا فهمیده تو با اون یکی حرف میزنی، وقتی خودت نگفتی، علم غیب که نداره. حتما یا خوده پسره اولیه گفته (چون میگی شهر کوچیکه، ممکنه آشنا باشن، پسرا دور هم از این گه ها زیاد میخورن که من با کیم اون با کیه) یا یکی از دوستات لو داده. الانم جای اینکه بترسی. دور جفتشون خط بکش. بچسب به درست

گلممممم برو پلیس  اجتماعی 

اطلاع  رسانی  کن 

بگو در معرض  تهدید  هستی 

اگر چه  ادمی که بخواد بلایی سر کسی بیاره هیچوقت  قبلش تهدید نمی کنه **   تو حمام زنونه مرد  شده ***  

ولی اولا حتما پلیس و یا نهایتا پلیس اجتماعی حتما  باید از تهدیدی که میشی باید خبر دار باشن 

چون این  شخص  روانی مشکلات  اعتیاد و بیماریهای دیگه هم داره 

برو رو درس خوندنتتت و ارتقای منزلت  اجتماعیت در استان  دیگه سر مایه  گذاری تحیلی و اجتماعی بکن 

همین الااااااان درنگ نکن ... درنگگگگگگ نکن درنگگگگگ نکن و برو فتا   این چیزارو یجوووری بر ...

اتفاقا بهش فکر کردم اما اگه لج کرد و پای خانواده هارو کشید وسط چی 

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
واقعا هر حرف اینطوری بهش زدم تنها جوابش این بوده :من این حرفا حالیم نیست

غلط کرده بابا 

اگر برادر یا دایی .. دوستی آشنایی کسی داری بگو بهش زنگ بزنه چهارتا حرف درست و حسابی بارش کنه 

فک کردن مملکت هرکی هرکیه

•[ محکوم به خوشبختی ]•

منم بابام خیلی حساسه به این چیزا خانواده ی سختگیری دارم درکت میکنم

هیچکاری نکن هیچکااااار اروم باش فقط هیچکاری نمیکنه من میدونم

میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹

غلط کرده بابا  اگر برادر یا دایی .. دوستی آشنایی کسی داری بگو بهش زنگ بزنه چهارتا حرف درست و ح ...

این. پسرای بی ناموس هنوز نسلشون منقرض نشده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار