2777
2789
عنوان

توی بد دردسری افتادم اونم توی شهر کوچیک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 178 پست
آخه چون میشناسمش چجور آدمیه ترسیدم 😭 خیلی شره خیلیییی

ی تایمی ک بگذره و نبینتت یادش میره سعی کن جایی ک هس نری ولی نشون نده ک میترسی اما هیچوقت ب اشتباه هم ارتباط نگیر ب هیچ وجه نری ببینیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ک پشیمونم اینو خودمم گفتم ولی کاش انقد تند حرف نزنیم باهم:) خودم دلم آشوبه

شنیدی میگن پشیمونی سودی نداره بعضی چیزا عواقبش زندگی رو مختل میکنه حالا توام نمیتونی کاری کنی مگه اینکه از پدر مادر یا برادر اگه داری کمک بخوای همین

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
اسکرین شات از تک‌تک تهدیداش دارم مشکل اینجاس شهر کوچیکه اگه شکایتش کنم اوضاع بدتر میشه لج‌میکنه  ...

شکآیت نکن 

توام تهدیدش کن و بترسونش 

بگو خدا خدا کن که اتفاقی واسم نیوفته که فقط پای تو گیره

•[ محکوم به خوشبختی ]•
لج میکنه بدتر میشه اوضاع اونوقت خانواده ها هم میفهمن 

به رفیقتم بگو بلاکش کنه که دیگ راه ازتباطی نباشه خودش یادش میره

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

اصلا گلم خودت باید بفهمی که این کارا اخر و عاقبتی نداره و بجز بدبختی و رسوایی چیز دیگه ای به بار نمیاره اگه از خانوادت میترسی دیگه اینکارو نکن

میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹

توهم از طریق رفیقت بهش پیام برسون که بخوای ب این تهدیدات ادامه بذی میرم شکایت میکنم به جرم تهذید 8ما ...

اتفاقا بهش گفته اونم گفت از هیچ قانونی نمیترسم تهش میکشمش و میرم پای چوبه دار

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
خب وقتی میدونستی انقد شر نباید وارد رابطه میشی 

خب حالا که شده و حالا ک اشتباه کرده و ادمیزادم جایز الخطاست ... الان بجا اینکه نمک بپاشیم رو زخمش بهتره کمک کنیم ... خب چی الان چون اشتباه کرده بگیم ولش کن بزار پسره وسط شهر یه بلا سرت بیاره ؟ 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
اسکرین شات از تک‌تک تهدیداش دارم مشکل اینجاس شهر کوچیکه اگه شکایتش کنم اوضاع بدتر میشه لج‌میکنه  ...

بهترین دفاع حمله اس از طریق همون دوستت بگو از تک تک تهدیدات اسکرین دارم شکایت میکنم ازت از هیچی ام نمیترسم ضعف نشون نده از در قدرت وارد شو

از تهدید هاش اسکرین بگیر  و مدرک جمع کن  حتی شده تلفنی تماس بگیر و مکالمه تونو ضبت کن&nb ...

واقعا هر حرف اینطوری بهش زدم تنها جوابش این بوده :من این حرفا حالیم نیست

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
خب حالا که شده و حالا ک اشتباه کرده و ادمیزادم جایز الخطاست ... الان بجا اینکه نمک بپاشیم رو زخمش به ...

به نظرم اگه با مادرت راحتی یا ی بزرگنر بگو تلفنی باهاش حرف بزنه شایذ ازش حساب ببره

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار