2777
2789
عنوان

خرافات جنسیت جنین…

709 بازدید | 27 پست

بچه ها اینجا میخواستم به مامانایی که از روی عکس جنینشون توی ان تی براشون حدس میزنن جنسیت چیه اعتماد نکنن… به زاویه ناب اعتماد نکنن… به ویار و مدل شکم و … اعتماد نکنید… من خودم تجربه اش کردم دکتر سونوگراف از روی زاویه ی ناب گفت هشتاد درصد دختره …. از روی عکس انتی متخصصای نی نی سایت گفتن دختره… از روی ویارام اکثرا میگفتن دختره و باهام شرط میبستن… حتی نمک ریختن روی سرم فامیلای شوهرم گفتن دختره…🙄 ولی توی انومالی با سونوی سه بعدی بهم گفت پسره 🤗🤗 جوری که من دوبار از دکتر پرسید مطمئنید پسره؟؟؟ 

پس تا سونوی انومالی صبر کنید و الکی دلتونو خوش نکنید به چیزای دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا موافقم...همه به من میگفتن پسره خوشگل شدی شکمت تیره تند راه میری ان تی با قطعیت گفت پسررر 

آنومالی رفتم دختر بود خداروشکر 😍🥰

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
عزیزم منم باردارم چند هفته سونی انومالی رو انجام میدن؟ 

۱۸تا۲۰هفته

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اینو راست میگی  من ویارام کلا ویاری بود که همه میگفتن پسره ولی دخملم دوروز دیگه میاد بغلم🤗😍

چیبود ویارت

جنسیت زدگیه اگر دخترو ترجیح بدیم؟

اخه نه من داداش دارم نه مامانم کلا جنس پسر و تربیت و بزرگ کردنش و نحوه برخورد باهاش و اینا برام ترسناکه

البته مجردم ولی میخوام بدونم ذهنیت ترجیح دختر بده؟

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
عزیزم خودت جواب خودت دادی که همه حدس زدن کسی که با قاطعیت نگفته که...حدس هم یعنی اینکه صد در صد اطمی ...

اطرافیان من با قطعیت میگفتن و من میگفتم خرافاته هر کی یه چی میگه باهام شرط میبستن😂😂😂