2777
2789
عنوان

برا پس انداز سکه پارسیان خوبه؟

456 بازدید | 25 پست

سلام خانما من شاغلم ولی از درامدم اونقدری که قسط داریم چیزی نمیمونه نهایت ماهی ۱تومن میمونه الان یه تومن از ماه قبلم مونده بنظرتون سکه پارسیان برا پس انداز خوبه؟مثلا ۳۰۰ بذارم روش یه نیم گرمی بخرم یا پیش نهاد دیگه ای دارید،قرعه نمیتونم بنویسم چون میبینی یماه چیزی نمیمونه بخوام قسط قرعه بدم

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

اره خیلی خوبه

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه پارسیان موقع خرید باسود میخری موقع فروش پایینتر برمیدارن

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

اره فکر خوبیه برا پس انداز.من خیلی خرج میکنم یه ماه ۲ تومن هم باقی بمونه به جای پس انداز کردن میگم ولش کن یه ۲ تومنه اینم خرج کنم بره

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️
سکه پارسیان موقع خرید باسود میخری موقع فروش پایینتر برمیدارن

آخه اگه اونم نخرم پولمو الکی هدر میدم بعدم یه تومن چیزی نمیکنه جز پارسیان

در حد همون 1 تومن سکه بخر.سکه پارسیان از 100 هزار تومن شروع میشه.هرماه هرچقدر پولت موند بخر.فکر خوبی ...

ببین اینجوری به صرفه نیست قیمت خرید و فروش فرق داره

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اره فکر خوبیه برا پس انداز.من خیلی خرج میکنم یه ماه ۲ تومن هم باقی بمونه به جای پس انداز کردن میگم و ...

دقیقا منم میگم مثلا یه تومن خیلی بی ارزشه به فکر نباشم همینو تو یه روز خرج میکنم ولی وقتی سکه بخری هم اینکه پولو داری هم اینکه تو فکر میفتی باز بخری

برای بلندمدت خوبه

ولی اینکه بعد از ۲،۳ ماه پول بخوای، شاید استفاده زیادی نداشته باشه و یا ضرر کنی.

اگه مثلا ۵ سال دیگه بفروشی، خب ارزش پولت تا حدی حفظ شده نسبت به تورم...

البته پارسیان رشدش مثل طلا هست، سکه و نیم سکه و ربع رشدشون بیشتر هست.