2777
2789
عنوان

شام شب عید

263 بازدید | 16 پست

چی میخاین درست کنید؟؟؟ما کباب کوبیده  

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

حالا کوووو تاشب

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز عیدبود؟؟؟

فرداس

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

شام احتمالا املت یا سوسیس تخم مرغ! دلم سبزی پلو با ماهی عید رو خواست    

پلو چلو خوشمزه تره که

ما که امشب خونه مادرشوهریم و مطمئنم میخواد قرمه سبزی درست کنه😂کلا هرمناسبتی باشه قرمه سبزی میپزه😁 ...

جون بابا...حال هر دو شبتو خریدارم....قورمه سبزی خدای خدایان غذایان ایرانه  

جون بابا...حال هر دو شبتو خریدارم....قورمه سبزی خدای خدایان غذایان ایرانه    

فداتم ولی من قرمه سبزی اینا رو دوس نداررررم🥲

اصلا قرمه سبزی نیس به خدا توهینه توهیییین😂اصلا حرمت قرمه سبزیو میشکونن والله

توش رب میزنن سبزیش اصلا بو نداره😭😭😭

قرمه سبزی مامانم عطرش تا سرکوچه میره بیهوش میکنه ادمو ولی برا اینا تو خونه باشی هم متوجه نمیشی که قرمه بار گذاشتن

منم یه شماااالیِ شکموام که عروس ترکا شدم🥲