2777
2789
عنوان

به نطرتون من شلخته هستم؟😫

1093 بازدید | 65 پست

بچه ها من از اون خانومایی نیستم که همیشه خونم برق بزنه و بوی وایتکس بده،به خاطر درسم یکم سرم زیادی شلوغه

ولی همیشه تا همسرم بیاد ناهار امادس و خونه مرتبه و هفته ای۲بارم جارو و گرد گیری میکنم و هر وقتم کمدا اینا بهم ریخته باشن زود مرتب میکنم

ولی من سندرم پیش از قاعدگی(pms) دارم و ۳-۴روز مونده به عادت ماهیانم بدنم کلا بهم میریزه و اصلا انگار ۳نفر ریختن سرم محکم کتکم زدن

بدنم در اون حد خسته و له میشه و از نظر روحی و روانیم که دیگه هیچی

تو این چند روز  اصلا نمیتونم مثل همیشه به تمیزی خونه و غذام برسم

عذاب وجدان میگیرم 🤦🏻‍♀️

به نظرتون چیکار کنم؟شماهم اینجوری میشید؟

همین که با این مشکلاتت انقدر به کارات میرسی و انجام شده هست خوبه عزیزم 

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حد نرمال داری و عالیه همه چی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

این که مشکلی نیس منم تقریبا ی هفته قبل پریودی خود پریودی و چهار روز بعدش تکون نمیخورم ی تشک پهن میکنم جلو تلویزیون فقط فیلم میبینم ناراحتم نیستم چرا خونه داغون شد خوب شدم باهم خونه رو جم میکنیم

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
تو به خودت میگی شلخته؟؟پس به خواهر شوهر من باید چی بگی که بچش میره زیر فرش دستشویی میکنه و همیشه از ...

من پشمام هستم صاحبم ریخت😐

اینجا نی نی سایته یعنی سایتی که هرچی که توش میبینی باعث تحریکه ، بنظرم دگ نیازی به دارک وب نیست وقتی بنظر میاد اکثریت اینجا با پدوفیلی خیلی خوب کنار میان :)) و نیازی به باغ وحش نیست وقتی همه تاپیک های پربازدید اخرش بخاطر دعوا و گیس کشی دو نفر قفل یا تعطیل میشه :)) و نیازی به سیرک نیست وقتی تاپیک میزنن واقعا کار بدی میکنم بچه ۸ ماهه رو میزارم رو کابینت میرم به کارام میرسم :)) ونیازی به لیزر نیست وقتی تاپیک میزنن دلم میگیره بدون تو یعنی چی :)) ولی جدا از شوخی ناراحت کننده نیست که مجردها همش تاپیک میزنن مردا شیفته چجور خانومایی هستن،مردا از چه خانومایی برای ازدواج خوششون میاد،چیکار کنم رلم/خواستگارم برگرده از حس ششمی ها همش درباره شوهر سوال میپرسن ، و متاهل ها اکثرا از خیانت یا دست بزن یا خسیسی یا بی محبتی یا بددل بودن یا اعتیاد همسرشون یا بی عرضگیش که نمیتونه جلوی دخالت فامیل رو بگیره تاپیک میزنن :)) جای ناراحتی نیست که ما انقدر بی زبونیم بلد نیستیم از حق خودمون دفاع کنیم اما اینجا اگه شوهر کسی بهش خیانت کرده باشه اون زن هرزه و خیابونی و خونه خراب کن میشه ولی شوهرش..؟ دقت کردین که این صفت ها رو هیچوقت برای مرد بکار نبردیم؟ فقط زورمون به همجنس خودمون میرسه و خوش به حال مردا از این همه حماقت ما :)) خوش به حالشون که ما حاضریم از حق طلاق تحصیل کار بگذریم تا باهاشون ازدواج کنیم و بعدم قادریم ذوق مرگ بشیم :)) خوش به حالشون که ما بازم به دخترامون یاد میدیم خانوم باشن و صداشونو بالا نبرن و کار خونه کنن و به پسرامون یاد میدیم جسور و بلند پرواز باشن به قول یکی زن رو چه به مهندس راه یا کارمند بانک شدن ؟! :))       و در اخر اینکه ازت ممنون میشم هرچن تا تونستی تاپیکامو گزارش بزنی

عذاب وجدان نگیر آرامش خودت مهمتره اونایی که میبینی خیلی تمیزن تنشون پر از درده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻