2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ها هستن حس خوب بهم میدم که نمیتونم تگشون کنم یادم نیست اسمشون ولی خانم اوپرا  یکیشون بود  و 

@بهار۳۰۳۸ @سوسانو۱۴۰۰ @golkhanomiiiii   @مهرآیین_تقوی  

😍🤗 امیدوارم هر جا هستن خوشبخترین باشن

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

@اوپرا...همون موفرفری قدیمیه سایت بود ولی کاری کردن گذاشت رفت خیلی مهربون و منطقی و دانا بود

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من خیلی از همسر سراشپز چویی هون ووک خوشم میاد خیلی بامزست😂 @pariya_1461       عاش ...

مهربون من

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

@ژیناگلمن    

زنده باشید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

@maya77     این سسکی پدصگو😁😍😋

جووون جوووون عخش منی تو 🥰🥰😘😘😘

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خیلی ها هستن حس خوب بهم میدم که نمیتونم تگشون کنم یادم نیست اسمشون ولی خانم اوپرا  یکیشون بود&n ...

حالم بده🙂امروز عقد خواهرم بود من نرفتم فقط همسرم  رفت 😔😔میگه چرا ادرس داده به اون یکی دومادمون ولی به من ندادن خب این نمیشناسه انقدر دعوام کرد بلاکم کرد گفت دورشون خط بکش خسته م

@اوپرا...همون موفرفری قدیمیه سایت بود ولی کاری کردن گذاشت رفت خیلی مهربون و منطقی و دانا بود

منم میخواستم ایشون تگ کنم نشد خیلی حسش دوست داشتم امیدوارم موفق خوشبخت سلامت باشه😍

حالم بده🙂امروز عقد خواهرم بود من نرفتم فقط همسرم  رفت 😔😔میگه چرا ادرس داده به اون یکی دومادم ...

عزیزم هر چی بود گذشت به فکر ارامشت و نی نی باش امیدوارم خواهرت خوشبخت بشه مبارکشون باشه 😍🌹