من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌
[QUOTE=287135703]اره دیگ هرچی خدا صلاح بدونه سالم بدنیا بیاد انشالله😍 مرسی عشق من دوستت دارم مهربون ...
فدات بشم
منم اردیبهشتو دوس دارم هوا خنکو بهاریه
ای جون😍چقد خوب
شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
وااای میدونستمااا قشنگ میدونستم واسه این میخای اعتراض بزنی🤣عن خانوم کیبوردم انگلیسی بود دیگ گفتم اینایی ک انگلیسینو تگ کنم حوصله نداشتم دباره فارسیش کنم باز انگلیسش کنم
شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
خدانکنه، آره خیلی ماه خوبیه🤩الهی که بهشت باشه برات زندگی
اوففف تو حرف میزنی من کیف میکنم اصلا
وایب یه آدم مگ میشه مثبت باشه انقد😘😘😘😍
آخ خداا مرسی عشقم
قربونت برم که منو خوب میبینی بیا گلگی حرف بزنیم کیی پلا رو یادنکونیم خااااا؟😂😂😂😂😂
اره اره راس میگیاااا😂😂تو چون تهرونی هسی تجا ونه فارسی حرف زد😂
اره اره راس میگیاااا😂😂تو چون تهرونی هسی تجا ونه فارسی حرف زد😂
نه ولا من شه گلگی حرف میزنم هرچی گدترمیشم بیشترخوشم میاد اون سری داشتم با داداشم حرف میزدم خواهرشوهرم گفت چه خوب که راحت مازندرانی حرف میزنی😁.انقد هم تاثیرگذارم دوستام که فارسی کپل میکردن هم اونا رو مثل خودم کردم😂😂😂😂اول چس کلاس میومدن بعدا که منو دیدن باکلاس شدن مازنی کپل میکردن😂😂😂😂😂😂
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نه ولا من شه گلگی حرف میزنم هرچی گدترمیشم بیشترخوشم میاد اون سری داشتم با داداشم حرف میزدم خواهرشوهر ...
😂😂😂😂😂😂
والا
واسه ی سامورایی همه جا چینه
خب کاری هاکردی😂مازندران و مازندرانی باید جهانی بشه ولا🤩
بعدشم تو فضای عاشقونه رو بچسب حاشیه سازی رو ولش کن
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️