2777
2789
اوخیییییی🥺♥️ @دلبر555     @fatti900     @armiiiiiiiiiinnnnnnj   & ...

وایییییییی😍😍😍😍😍

قلبممممم😍😍😍😍

ممنونم زهرا گلیییییییی😘😘😘😘😘😘

منم این کاربرا 

@zahram882

@fatti900

@elahe_aab_1994

@sohrabمامان1214

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
@nfaas   @zfyzfy  

پاستییییل بدو بیا بغلمممم😍❤

اتفاقا الانم لوسیون و بادی اسپلش زدم خوووش بود شدم 😌😂

کاش واقعا یه پاستیل خرسی خیلی بزرگ پشت این کاربری بود من میگرفتم گااازت میزدم😍

بچه ها این کاربری دست دو نفر هست💛توجه کنید نی نی یار منو لایک و ریپلای کرد بهم گفت عزیزم لطف داری به من حالا من دیگه عضو هیت مدیره سایت و دست راست نی نی یار شب هستم دست از پا خطا کنید یه تگ میکنم بچه های بالا بیان خدمتتون😎🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دلمو شکستی

بمیرم الهی که دلت وشکستم ببخشید عزیزم اگه برای دیروز که اونو گفتم همینجور که تو دوست داری من قوی باشم منم دوست دارم تو قوی باشی زهرااااااا

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
قوربونت بشم 

خدانکنه عزیزم ❤️🫂

پری از پریشب بهش پیام ندادم اونم نداده دلم براش تنگ شده 🥲💔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
وایییییییی😍😍😍😍😍 قلبممممم😍😍😍😍 ممنونم زهرا گلیییییییی😘😘😘😘😘😘 منم این کاربرا  @ ...

خواهش رفیق😌♥️🫂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اره خب مهراد بابایی هس  برم ی مدت دور باشم ازش

اره چون جلوی مردم ابرو برام نزاشتین  چی بگم تو گوش نمیکنی به حرفم 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
خدانکنه عزیزم ❤️🫂 پری از پریشب بهش پیام ندادم اونم نداده دلم براش تنگ شده 🥲💔

خوب خداروشکر به حرف من گوش کن ضرر نمیکنی تا بریم مرحله بعد

بمیرم الهی که دلت وشکستم ببخشید عزیزم اگه برای دیروز که اونو گفتم همینجور که تو دوست داری من قوی باش ...

نه بحث اینا نی زنده باشی ایشالا

من فقط یه حساب دیگه روت باز کرده بودم

یعنی ازت انتظار نداشتم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عسل منی😘😘❤❤

تو و @hanioooooo  قشنگای منین😌♥️🫂