2777
2789
منم لایک کنید اونایی دارن عین این اب میوه گیری ها اونا خوبن یا رنده اش

من میخوام برا خلال کردن سیب زمینی ورق کردن سیب زمینی رنده کردن گوجه و پیاز خلال کردن هویج و کارهای اینطوری دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم ولی خیلی پیجا تحقیق کردم راجبش تازه فیلیپس ک بهترین بود میگفتن چیزی سفت خوبه ولی گوجه نه بیشتر لهش میکنه تا قشنگ مثله تبلیغات خرد کنه.نمدونم بزار ببین بقیه چی میگن

من ندارم ولی خیلی پیجا تحقیق کردم راجبش تازه فیلیپس ک بهترین بود میگفتن چیزی سفت خوبه ولی گوجه نه بی ...

خودم میخواستم فیلیپس  بخرم ولی به خاطر کامنت های منفی که توی برنامه...  گرفته بود منصرف شدم 

خودم میخواستم فیلیپس  بخرم ولی به خاطر کامنت های منفی که توی برنامه...  گرفته بود من ...

دقیقا خودم‌.پس من موندم سالاد فصل قشنگ درست میکنن گوجه اش با چیه ایقد خوب و یکدست میشه؟؟؟؟شاید رنده برقی بهتر سالاد ساز باشه