2777
2789
عنوان

توی یک هفته دو کیلو وزن کم کردم 😻🥹

10411 بازدید | 22 پست

خیلیی خوشحالم بچها با کالری شماری روزی ۱۲۰۰ تا میخورم تو ی هفته دو کیلو کم کردم ولی بعضیا میگن بیشتر از یک کیلو کم کردن ضرر داره شما اطلاعاتی دارید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میگن هفته ای نهایتا یک کیلو ولی بستگی داره به وزن فعلی شما و اینکه اوایل که شروع به کاهش وزن میکنین سریعتر و بیشتر کم میکنین در کنارش حتما حتما ورزش داشته باشین تا برنگرده و بهتر و سریع تر کم کنین 

اره هفته ای دو کیلو زیاده هم بدنت کم میاره هم خودت بزودی خسته میشی 

امون کالری شماری رو انجام بده اما متفاوت ببند کالریتو مثلا امروز ۱۲۰۰ فردا ۱۳۰۰ پس فردا ۱۱۰۰ 

فقط ی حد برای خودت تعیین کن مثلا بگو از ۱۴۰۰ بیشتر نمیخورم 

و اینک کالری مجازتو خوراکی سالم بخور ک عادت کنی و گرنه ده کیلوام کم کنی تا رژیمو ول کنی برمیگرده یجور بخور ک انگار قراره همیشه اونطوری بخوری.‌

چجوری کم کردی چی میخوری ناهار صبونه شام؟

هرچیزی که میخورم تو برنامه جزیره وارد میکنم دقیق . خودش میگه چقدر کالری داره سعی میکنم بیشتر از ۱۲۰۰ تا نشه کالریش . بعد اینکه چیپس و پفک و اسنک و سمبوسه و کلاا چیزای فست فودی سعی کردم کم کنم . مثلا تو این ی هفته یبار ساندویچ فلافل خوردم اونم کالریشو شمردم و دیگ غذای اضافه تر نخوردم . نکته مهمم اینه ک سس کچاپ بزنید ن مایونز یا فرانسوی . چون ی بسته کوچیک کچاپ حدودا ۱۵ کالری داره و فرانسوی ۱۵۰ تا . ی بسته پفک هم اگر اشتباه نکنم ۷۰۰ تا کالری داره و ی اسنکم ۷۰۰ تا . اینجوری میشه ک تو ترجیح میدی غذای سالم بخوری ک کالری کمتر داره و سیر شی . تا اینکه با هله هوله سیر شی

چجوری؟؟ من همه جای بدنم خوبه  فقط شکم و پهلو دراوردم، 2،3 ماهه  چجوری اب کنم، راحت ترین ...

برای پهلو و کمی هم شکم حلقه زدن عالی هست خیلی خیلی روی جمع شدن پهلوها تاثیر داره برای شکم هم از نت ورزش های مناسب رو پیدا کنین 

هرچیزی که میخورم تو برنامه جزیره وارد میکنم دقیق . خودش میگه چقدر کالری داره سعی میکنم بیشتر از ۱۲۰۰ ...

نون و برنج چه قدر میحوری؟

https://harfeto.timefriend.net/16789631247222      حرفاتو اینجا بزن بهم😁😉
چجوری؟؟ من همه جای بدنم خوبه  فقط شکم و پهلو دراوردم، 2،3 ماهه  چجوری اب کنم، راحت ترین ...

ببین من کلا چاقم خب یعنی همه جا ی اندازس تقریبا و اینکه وقتی رژیم میگیری خود بدن انتخاب میکنه اول از کجا شروع کنه چربی سوزوندن تو با رژیم نمیتونی بگی فقط شکممو آب کن . من نظرم اینه فست فود و هله هوله حذف کنی و ورزش کنی حالا یا تو باشگاه یا با یسری اپلیکیشن ک ورزش میده و ورزشای شکم پهلو انجام بدی