2777
2789
عنوان

توی یک هفته دو کیلو وزن کم کردم 😻🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 10431 بازدید | 22 پست
نون و برنج چه قدر میحوری؟

کم میخورم فقط صبحانه تقریبا و طبق تجربه من نون خشک نازک و نون لواش از بقیه نونا کالریش کمتره . بیشتر سینه مرغ کبابی ؛ سالاد سزار گریل شده بدون سس . ماهی کبابی . تخم مرغ آب پز . اینا میخورم. یا سالاد تن ماهی و ذرت . میان وعده هم رایس کیک میخورم و میوه اینا . ولی اگر یروز غذای رژیمی حال نداشته باشم آماده کنم یا نداشته باشم وسایلشو غذای خونه هم میخورم مثلا ی کفگیر برنج اینطورا . بعضی وقتا برنج خیلیی از نون کالریش کمتر میشه ک خودت میمونی . بیشترم سیر میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم میخورم فقط صبحانه تقریبا و طبق تجربه من نون خشک نازک و نون لواش از بقیه نونا کالریش کمتره . بیشتر ...

مرسیییی🥲من ۱۵۹ قدم وزنمم رو ۵۶ ایناست میحوام برسم ۵۵🥲💔

https://harfeto.timefriend.net/16789631247222      حرفاتو اینجا بزن بهم😁😉

سلام میشه به منم کمک کنید من وزنم ۶۴ کیلو و قدم ۱۶۸ قبلا خیلی لاغر بودم حدود ۴۹ ولی تصادف کردم در ۶ ماه شدم ۷۲ بعدش ۳ ماه باشگاه رفتم شدم ۶۸ بعد اینکه مدارس باز شد باشگاه نرفتم روی تغذیه ام یکم کنترل کردم شدم ۶۴ الان نمدونم دیگه چکار کنم اونم از ۶۸ اومدم ۶۴ بخاطر چند روز روزه ای بود ک گرفتم الان هرکاری میکنم وزنم نمیاد پایین کالری شماری میکنم ولی بعضی از غذاها نیست از اون برنامه هایی مخام که با عکس کالری میگه مخام وزنم برسه به ۵۵ فوقش ۵۸ هفته ای ۱ کیلو کاهش وزن مخام لطفا از تجربیاتتون بگید

سلام میشه به منم کمک کنید من وزنم ۶۴ کیلو و قدم ۱۶۸ قبلا خیلی لاغر بودم حدود ۴۹ ولی تصادف کردم در ۶ ماه شدم ۷۲ بعدش ۳ ماه باشگاه رفتم شدم ۶۸ بعد اینکه مدارس باز شد باشگاه نرفتم روی تغذیه ام یکم کنترل کردم شدم ۶۴ الان نمدونم دیگه چکار کنم اونم از ۶۸ اومدم ۶۴ بخاطر چند روز روزه ای بود ک گرفتم الان هرکاری میکنم وزنم نمیاد پایین کالری شماری میکنم ولی بعضی از غذاها نیست از اون برنامه هایی مخام که با عکس کالری میگه مخام وزنم برسه به ۵۵ فوقش ۵۸ هفته ای ۱ کیلو کاهش وزن مخام لطفا از تجربیاتشون بگید

اندامم خیلی خوبه فقد شکم پهلو 

از صب ک پا میشم چیزی نمخورم تا ۶ عصر