2777
2789

یه هفته اس با همکلاسیم وارد رابطه شدم، از چند وقت قبل روم کراش بوده

بعد وقتی یه بار داشتیم شوخی میکردیم، گفت قرارای اول مهمون منی

اما، دفعه های بعد دنگی حساب میکنیم... نمیدونم چرا ناراحتم و از چشمم افتاده، چون بهرحال منم خنگ نیستم و یه زمانی خودم قطعا حساب میکردم، اما اخه اینجوری من همش باید به فکر جیبم باشم، نداشته باشم، مهم نیست دلم تنگ باشه، نمیرم، چون میدونم احتمالا میریم کافه ای جایی، واقعا حس میکنم زشت بوده... من خودمم تنها بودم میرفتم  با دوستام بیرون و دنگ بازی میکردیم... نمیگم ادم بکنه از کسی، اتفاقا خودم شخصیتم اینجوره که منم گاهی حساب کنم، اما اخه الان.... 

توجیه میکنی چرا کارش زشته کات کن بابا گدا

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

من بودم ادامه نمیدادم،خیلیییی زشته 

بایه غریبم بری بیرون ،خودش حساب میکنه

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا زنش شدی میگه پول بده دنگی مرغ  بخریم واسه خونه حالم بهم خورد ازش

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱