2777
2789

یه هفته اس با همکلاسیم وارد رابطه شدم، از چند وقت قبل روم کراش بوده

بعد وقتی یه بار داشتیم شوخی میکردیم، گفت قرارای اول مهمون منی

اما، دفعه های بعد دنگیر حساب میکنیم... نمیدونم چرا ناراحتم و از چشمم افتاده، چون بهرحال منم خنگ نیستم و یه زمانی خودم قطعا حساب میکردم، اما اخه اینجوری من همش باید به فکر جیبم باشم، نداشته باشم، مهم نیست دلم تنگ باشه، نمیرم، چون میدونم احتمالا میریم کافه ای جایی، واقعا حس میکنم زشت بوده... من خودمم تنها بودم میرفتم  با دوستام بیرون و دنگ بازی میکردیم... نمیگم ادم بکنه از کسی، اتفاقا خودم شخصیتم اینجوره که منم گاهی حساب کنم، اما اخه الان.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سم

خودت جواب خودتو دادی دیگه .. بالاخره شماهم چندبار چیزی براش میخریدی یا حساب میکردی اینجوری گفتنش اصلا قشنگ نبوده

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

این که به زبون اورده از اول و یه طورایی شرط کرده

خیلی زشت بوده

کات کن

خسیس و بیشعوره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خداییش با این هول ها دوست نشین بخدا مورد دیدم دوس پسر خرج دانشگاه میده

اره منم دیدم 

هزینه ی سقطم داده😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نه والا پلمپ هم بوده اخرم گرفته دختروو بگیر بوده🤣

😂😂😂دهنت

پلمپ اخه🤣

حالا پسر ایرانیای گدای بی فرهنگ یه چیزی از تو اینترنت و اینستا یاد گرفتن فاز روشنفکری برمیدارن .

درسته گفتن دنگ دونگی ولی نه اینکه اینقدر بیشعور باشی که دقیقه ای یه بار به طرف مقابل بگی دنگ بده یا شماره حساب بفرستی.

والا تو امریکاشم یه یار درمیون خود پسره حساب میکنه

حالم بهم میخوره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)