2777
2789

خودم اولیشو بگم؛

حدود۱۵سال پیش که تازه گوشی اومده بود،دوستم بایکی دوست شد بعدباهم بیرون بودن که پسره گفت گوشیتو بده یه زنگ به کسی بزنم،ازاون نوکیا قدیمی ها بود،اماتازه خریده بود....هستین باقیشو بگم؟

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 

عموم عاشق دختر ایتالیایی شد😁

یه پسر که توی خانواده بی بضاعت به دنیا اومده بود رفت کارگری به خاطر دختره 

چند سال پیش همون ایتالیا پیرا قبول شد با بورسیه رفت🥲

الان زن و شوهرن و همکاااااار😍😍😍😍

الهی من فدای هر دوتاشون بشم هنیشه مسخرش مبکردن که تو کجا اون کجا هر روز با هم تماس تصویری داریم

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه دوستمم گوشی رو بهش میده واون زنگشو میزنه اما گوشی رو پس نمیده وهی به شوخی وخنده باهم یه مسیری رو راه میرن

عموم عاشق دختر ایتالیایی شد😁 یه پسر که توی خانواده بی بضاعت به دنیا اومده بود رفت کارگری به خاطر د ...

چه قشنگ🥰

بعد نزدیک یه پاساژ پسره میگه برم اینجا بادوستم کاردارم ومیام،گوشی هم دستش بوده،میره داخل یه مغازه واز در پشت پاساژ فرارمیکنه وگوشی رو میدزده

خلاصه دوستمم گوشی رو بهش میده واون زنگشو میزنه اما گوشی رو پس نمیده وهی به شوخی وخنده باهم یه مسیری ...

خوب بقیع اش

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

این دوستمم گلیییی گریه میکرد وپسره پیداش نبودبعد عی زنگ میزد به خط خودش پسره برمیداشت ومسخره میکرد ومیخندید وبعدم قطع میکرد

بعد نزدیک یه پاساژ پسره میگه برم اینجا بادوستم کاردارم ومیام،گوشی هم دستش بوده،میره داخل یه مغازه وا ...

خوب

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

بعدازیه مدتم گوشی روخاموش کرد،چندماه بعد دوستم همینطوری دوباره به خطش زنگ زد که دید روشنه ویه پسر دیگه جواب داد

بعدازیه مدتم گوشی روخاموش کرد،چندماه بعد دوستم همینطوری دوباره به خطش زنگ زد که دید روشنه ویه پسر دی ...

خب 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

پسره گفت که خطو ازکسی خریده ودوستمم ماجرا روتعریف کردو...خلاصه باهم قرارگذاشتن وبعداز دوسال که باهم دوست بودن ازدواج کردن🥰 والانم یه بچه ۵ساله دارن😍

خداییش هدفت چیه سه تا تاپیک با فاصه یه دقیقه میزنی؟! 

چه لذتی داره سرکار گذاشتن بقیه؟!

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊