2777
2789
عنوان

واسه شما چطوری بود؟

168 بازدید | 14 پست

شما هم وقتی میخواستین ازدواج کنین یه کم دو دل بودین؟ به خصوص واسه ازدواج سنتی که دو طرف قبلش همدیگه رو نمیشناسن و با علاقه اولیه نمیرن جلو. منظورم اینه که نمیدونستین قبول کنین یا نه؟ و بعضی وقتا روی علاقتون به طرف شک میکردین؟ قبول کردین یا نه؟ چی شد؟ از زندگیتون راضی هستین؟

گزارش بزنین برام لطفا

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعله ماهم اینجوری بودیم و یه ذره کشش اول نامزدی بهش داشتم... الان چهار سال گذشته راضی ام خداروشکر

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
واقعا؟ الان چی؟ از زندگیتون راضی هستین؟ به همسرتون علاقمند شدین؟

خوب پیش نرفت راستش...من زود ازدواج کردم و زود تصمیم گرفتم 

بالا و پایین زیاد داش زندگی برام لحظات قشنگ هم زیاد داشت....تردید دم ازدواج چیز بدی نیست 

به شرطی که به یقین تبدیل شه...

مشاوره ی پیش از ازدواج برید 

هم تنها هم باهم  ...دیدم کسایی که رفتن و بعدش وااافعا راضی بودن

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

من ازدواجم سنتی بود و هیچ آشنایی قبلش نداشتیم.. اما از ظاهرش و شغلش خوشم اومد بله گفتم ....الان مثل چی پشیمونم چون خودشیفته است ...ازدواج ما مال ۱۵ سال پیشه...الان اگه بود اول میرفتم یه مشاوره قبل از ازدواج تا مطمئن شم مشکل روانی چیزی نداشته باشه 

ما اول باهم آشنا شدیم دو ماه بعدش خواستگاری عقد و عروسیم کلا پنج ماه طول کشید الانم هفت ساله زندگی میکنیم دوتا دختر دارم زندگیم خوبه خدا رو شکر اما اگه زمان برگرده احتمالا تو انتخابم صرف نظر کنم 🤣🤣🤣🤣🤣😝