الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
05132020 این برا حرمه میخوای اینم زنگ بزن شاید بودن
تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليهالسلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡
تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليهالسلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡