2777
2789
لکه بینی شروع شده خیلی از تایم پریود قبلیمم گذشته می خوام ببینم روزه بگیرم یا نه

لک بینی یه اندازه ای داره 

اگه مثلا جوریه که لباست رو کثیف میکنه باید غسل کنی ولی روزه ات صحیحه 

من همچین چیزی یادمه از خوندن رساله ها 

باید دقیق بپرسی اگر حساسی

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اگه لک بینیتون جوریه که دیگه شبیه اینکه داری پریود میشی..اره نباید روزه بگیری.. ولی اگه دیدی بیشتر ...

نه پریودم این شکلی نیست ولی خب لکه بینیه امروز بگیرم یا نه؟

از دیروز شروع شده

من سابقه لکه بینی دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه نامنظم هستم ممکنه ۲ ماه یه بار بشم ممکنه ۳ ماه یه بار یا ۴۰ روز یه بار یا دوبار توماه الان ...

چون میگی پریودیت نامنظم 

گاهی ماهی یه بار گاهی چند ماهی یه بار

خوب اینم شروع پریودیه 

عادت داری قبل پریود لکه بینی بشی؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

زنگ زدم نبودن

05132020 این برا حرمه میخوای اینم زنگ بزن شاید بودن

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليه‌السلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡
نه نمیتونی بگیری..اگه به حدی هست که دیگه بهش میگی لکه پس نباید بگیری

یه سری ترشحات کم قهوه ای  رنگه دیشب اومد امشبم اومد من بهش میگم لکه

قبلا هم سابقه داشته با جای پریود لکه بینی بشم

نه ولی سابقه داشته به جای پریود لکه بینی باشه فقط چون مشکل تخمدان دارم

پس اگه اینطور باید روزه بگیری

اشغاله

خب سرچ کن مشکلت تو گوگل بعضی مراجع توضیحاتی دادن 

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليه‌السلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡
یه سری ترشحات کم قهوه ای  رنگه دیشب اومد امشبم اومد من بهش میگم لکه قبلا هم سابقه داشته با جای ...

چیزی نیست باید روزه بگیری گل من