2777
2789
عنوان

مادرای شما هم اینجورین؟

140 بازدید | 9 پست

اومدیم خونه ی خالم سر هیچ و پوچ با خالم بحث شد شبونه با داداشم اسنپ گرفت یه مسیر سه چهار ساعتی رو بره هر چی هم گفتیم بمون کوتاه نیومد درصورتیکه بخام بی طرفانه قضاوت کنم حق با خالم بود مامانم خیلی کش داد موضوعو من باهاش برنگشتم چون همسرم نمیذاشت اون ساعت شبونه برگردم تازه از دست منم ناراحت شد رفتنی میگه دیگه دختری ب اسم تو ندارم درصورتیکه مقصر صفر تا صد خودش بود هر کاری هم کردیم اروم بشه نشد کلا مدلشه تا مهمونی رو از دماغت در نیاره خیالش راحت نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد شد خالم کلی گریه کرد حالا خودشم بره تا چند روز ناراحته نمیدونم چه دردیه از دماغ همه در بیاره

من خودم چون زود جوش میارم اصلا زیاد با کسی کل کل نمی کنم  جدیدا اینجوری شدم که کنترل کنم 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
من خودم چون زود جوش میارم اصلا زیاد با کسی کل کل نمی کنم  جدیدا اینجوری شدم که کنترل کنم

من اصلا زود جوش نیستم اخه بگم سر چی دعوا شد خندت میگیره عین بچه ها انگار شده بود بچه پنج ساله