2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

83 بازدید | 18 پست

من از دوسال پیش که کروناگرفتم این مشکل و پیدا کردم قبلش اینجوری نبودم.که سمت راستم یعنی پا و دست راستم فقط ساق بیحس میشه یعنی یه حالی داره دوس دارم تکون بدم یا بیحاله .الان هر چندماه یه بار همینجوری میشم مخصوصا نزدیکای پریودیم نمی‌دونم واقعا چیه تا حالا کسی اینجوری بوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر تشخیص نداده تاحالا

پیش چه دکتری رفتی؟

مغز واعصاب رفتی؟

ویتامین هات اوکیه؟

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
۶ماه ویتامین دی و کلسیمم پایینه قبلش مرتب آزمایش می‌گرفتم خوب بودن 

خوب اونارو جبران کن 

شربت سه شیره درست کن بخور

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
ام از ای رفتم چیزی گفتن نیس ولی بعضیاشون گفتن از استرسه.اخه کروناگرفتم اینجوری شدم حالا بعضی وقتا هم ...

ام ار اي از کجا?

ببين تيپيک بيماري نورولوژي هست، fnd مثلا

وافعا پيگير باشي نتيجه مي گيري

کجا هستي?

Mri،mra,mrv حتي نوار سر،همه رو بايد بگيري

ام ار اي از کجا? ببين تيپيک بيماري نورولوژي هست، fnd مثلا وافعا پيگير باشي نتيجه مي گيري کجا هستي ...

مشهدم.نوارم گرفتم ام آری ای کمر و گردنم دادم همون اوایل که اینجوری شدم ۲سال پیش

من نزدیک پریودم انگشتای پام گز گز و مور مور میکنن و سنگین یا یکم بیحس میشن بعد پریود خوب میشن من ال ...

منم همینحوریم دقیقا .چندبار ام از ای دادین متوجه شدین دیسک دارین؟

منم همینحوریم دقیقا .چندبار ام از ای دادین متوجه شدین دیسک دارین؟

من ۱۰ سال پیش ام آر آی دادم چون سیاتیک پام بد میگرفت دکتر گفت دیسکه ولی این علایم از ۳سال پیش برام شروع شد تایم پریودم دستام گز گز میکنه دیسک گردنم دارم😂😂😂خداروشکر دیسک چیزی کم ندارم