2777
2789
عنوان

تاپییک دیشب چه خوب بود❤️

471 بازدید | 41 پست

موضوع درباره نکته های مشترک تو رمان های عاشقانه بود یه لحظه رفتم تو نصف شبای نوجوونیم که یهو  نصف شب میزدم زیر خنده یامثل چی گریه میکردم براشون تا تمومشون نمیکردم آروم نمیشدم  یادمه داداشم فک کرد دوستی چیزی دارم چکم کرد چه دوران عجیبی بود چقدر خالص و گوگولی بودیم😢😢😢😢😢

❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چی بودن اون نکته های مشترک

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
ممنون بخاطر همون ترکید😂😂😂😂😂میخای منم بترکم

باشه نگو

تا حدودیش و میدونم خودم🤣

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
تو به زبان فارسی سخت ننویس یه جوری بنویس ما بفهمیم چی بودن

لحظه های یکی شدن، چشتای گربه ای و لبای قلوه ای که رنگ شال با چشاش هارمونی خاصی داره، همه پسرا هیکلی و خشکل اووووو خیییییلی زیاده