2777
2789
عنوان

تاپییک دیشب چه خوب بود❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 41 پست
همشونم عین هم لبای قلوه ای و گوشتی دماغ عروسکی چشمای درشت پسر قدبلند و خوشگل و پولدار همشم در حال تف ...

دقیقا خونشونم پسره بالا شهر گرفته بود جهازشم اومده بودن چیده بودن و به سیلقش نبود ازدواجشونم زوری بوده وبهم علاقه ندارن اتاقشونم جداست 😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره این یادم رفت لعنتی های جذاب 😂😂😂 با همون رژلبه میرفتن پارتی و چقدر کشته مرده میدادن😂😂

لباسشونم نسبت به بقیه پوشیده تر بود و دخترای دیگه لباسا داغون و جلف آما پسرا فقط برا ایشون میمردن 

میدونی اونموقع مثل الان اینقدر گوشی وارد زندگیمون نشده بود ماها تفریحمون همین بود

آره قبول دارم حرفتون رو 

ولی خب بنظر من آسیب های این رمان خوندن ها خیلیی زیاد بود 

توقعات رفت بالا ، دختر ها و پسرها از ظاهرشون نا امید شدن 

باعث شد دختر ها فکر کنن  پسر بابد یه کارخونه دار سگ اعصاب قد بلند و ...باشه 

پسرها فکر کنن دختر بابد یه چشم رنگی لب قلوه ایی ملوس نچرال و ...باشع 

حالا این فقط برا نوجوونی نیست ..خیلی ها وارد جوونی میشن و هنوزم تحت تاثیر اون رمان ها هستن 

پسرها فکر میکنن حتما باید سگ اعصاب باشن و قد بلند و...

دختر ها فکر میکنن حتما بابد چشم رنگی و لب قلوه ایی و...واسه همین میرن سمت این همه عمل و آرایش و نگرانی بیش از حد برا ظاهر 

اگه بجای رمان خوندن کتاب های روانشناسی و تاریخ و..میخوندیم خیلیی مفید تر بود برامون 

آره قبول دارم حرفتون رو  ولی خب بنظر من آسیب های این رمان خوندن ها خیلیی زیاد بود  توقعا ...

موافقم ولی ادم تو نوجوونی به حرف هیشکی نمیکنه الان صد به نوجوونای الان بگو کیپاپ و اینا گوش نکن استایلشونو تقلید نکن هممون همین بودیم لجباز و یه دنده

موافقم ولی ادم تو نوجوونی به حرف هیشکی نمیکنه الان صد به نوجوونای الان بگو کیپاپ و اینا گوش نکن استا ...

من خودمم نوجوون هستم ...باهات موافقم کاملا اگه نوجوون ها رو منع کنی از جیزی بیشتر بهش جذب میشن ‌..

کلا نوجوونی واقعا دوره حساسیه ..هیچ حرفی تو کله بچه ها نمیره ..خیلی خودشون و همه جی دان میدونن و...

ولی بنظرم بابد آدم تجربه اش رو در میون بزاره ، مثل یه دوست بگه که خوندن این رمان ها وافعا فایده ایی نداره ، بعدشم دیگه اصراری نکنه ..شاید اینجوری تاثیری داشته باشه